Annandag jul och snö - äntligen!



Ja den står där sååå grann - vår gran! Den har varit ovanligt stabil iår med en fot som kostade 349 kr och som man spänner fast med en vajer. Den går verkligen inte att rubba. Tur det med tanke på att MusseKatt har en ovana att leka i balnd tomtarna under granen. Vi fick flytta upp allt "en våning"  i granen och ha en liten blomspruta på bordet. Han hatar vatten.

Hustomtarna finns under granen och vaktar
klapparna - visst är de söta? Vi sågs hemma hos mamma och pappa iår. Jag orkade verkligen inte håla i julafton iår. Maten va jätte gd och det va mysigt. Nästa år hoppas jag att alla vill komma till Ryggebol igen, och att snön kommer till Julafton.
Tyvärr blev det bara kort från oss, vi fick med oss kameran men inget batteri till den så några bilder från middagen blir det inte. På juldagen var vi hemma hos mamma och pappa igen. Vi åt lax - hur gott som helst. Vi spelade TP och hade mysigt. Annandagen kom Johan och Gia + kids upp till oss. Vi åt lite hallonkaka som mamma hade skickat med och lite senare kom Pappa med. Nu har de åkt. Tåget till Stockholm går vid 17 och de skall hinna packa och göra matsäck mm.mm.
  Myshälsning från Ulle o grantomtarna

Kommentarer
Postat av: Wilhelmamy

I enjoyed my visit. Greetings from Germany

2009-02-13 @ 11:59:09
URL: http://wilhelmamy.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0