Nytt nytt!


 

Tidigt i morse kom snickarna och började med våra takfönster. Det blev bra och de jobbade jättefort. De va tre stycken bl.a. Malin Hermanssons kille Anders. Nu är Micke ute och slutför ”stensluttningen” i trädgården och svetsar vagnen som har havererat lite. Elin och Erik sover middag och när de vaknat skall jag gå ner till Ulle och Björn och hälsa på.

fönster
Badrummsfönster. Under kommer det bli badkar.
Tänk och ligga i varmt vatten om det är 10 minus ute med öppet fönster.

Var på VC för att lägga om såret och dr tyckte inte att jag behövde komma fler gånger om det inte händer något och blir jätte infekterat eller något. Han trodde det skulle läka fint och påminde mej om att jag haft en sjuhelsikes tur. Han hade sett värre bett.

Inget annat händer med oss. Anna och Claes jobbar på sitt hus de håller på som vi och gör ett taklyft och sätter in fönster. Anna Larsson har brutit stortån när hon gymmade. Hon tappade en 25 kg tung vikt rätt på tån. Dennis och Marie + David och Arvid skall snart åka på semester med Kjell och Karin och Ludde.  De skall till Astrid Lindgrens värld. Nästa år hänger vi på. Jenny och Hanna vill kanske åka med också. Jennie Erik och lilla Ida är på Tjörn. De har ett jättefins sommarhus på Toröd alldeles vid vattnet. Nästa vecka är jag på Stockevik och tänkte ringa och höra om de vill umgås lite. Johan och Gunilla är här ner med deras barn. Just nu är de på Öckerö och hyr ett hus. Nästa vecka är de på Tjörn. Karin och Henke åker till Danmark. Mamma och Pappa väntar på sin semester. Ingemar och Britt skall nog ut med sin fina båt snart. Ulle och Mats har köpt matrial för att kunna putsa sitt stora nybyggda stall,  Anneli har köpte en pool till sina barn. Den är dubbelt så stor som den jag har och står på deras tomt. Den är helfräck och perfekt för ungarna. Hon berättade att barnen hade badat i flera timmar en dag. Jocke ringer regelbundet (vi är inte lika flitiga men vi försöker skärpa oss) och lilla Clara växer. Hon är nästa vecka 5 månader och jättesöt Först kom Elin h och Erik h sen kom lila Clara h  exagt en månad efter och sen kom lilla Hanna h nästan exagt två månader efter det. (Coola smileysar från busbra.nu). Näpp, nu vaknar barnen och vi skall gå ut en sväng! Hejhej!






Kommentarer
Postat av: Joacim

Hello!
Såg jue fint ut såret. Skönt il doctore var snäll och tröstade. Vårdvetenskapiskt *haha*. Stockevik nästa vecka rockar nog. Jag jobbar bara ett dyg och har beställt somarens grymmaste väder. Undrar vad det betyder. KRYA på dig *blink*.

2006-07-14 @ 14:26:43
URL: http://wehoo.se
Postat av: Karin

Fina fönster. Vi ses nästa vecka! Puss!

2006-07-14 @ 14:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0