Detta gjorde vi idag

elin
Såhär glad är Elin numera på morgonen efter 2 behandlingar.

Idag skule Elin få  3:e behandlingen med akupunktur. Det blev som Marianne sa att det kunde vara skrikigt eller tom värre de två första dagarna. Vi har inte märkt någon större skillnad direkt men efter dessa två behandlingar så har hon fått med saliv i munnen och hon är mer förnöjsam på egen hand.

Erik och Mikael skulle åka iväg och göra killgrejer hette det…

I alla fall, idag skulle vi åka upp till Stenungsund för vår 3:e behandling. Vi åkte halv 8, alla 4 åkte för vi skulle lämna in Passaten på glasmästeriet för ny framruta. Sen skulle vi åka till Ingemar och Britt för att låna Ingemars bil över dagen. Det sista Britt sa innan jag åkte va –Men tänk om den stannar…

Wroooom och jag åkte iväg.

På E20 vid Ånäsmotet så börjar rusningstrafiken. Gör inget tänkte jag för jag va ju lite tidig. Elin sover gott i barnstolen och jag är lugn. Plötsligt börjar bilen ”hosta”. F-N. Jag gasade till lite och bilen kom igång igen. Hehe tur för mej, tänk och bli stående i rusningen, inget kul… jag suckade lite lättande för mej själv. Omedelbart så började alla lamporna på kontrollpanelen att blinka och jag inser till min fasa att bilen håller på att dö. Jag gasar till lite i panik men det va som förgjort bil-helvetet reagerar inte. Paniken växer inte på något sätt långsamt. Detta är min mardröm, att bli stående och orsaka milvis med kö. Jag försöker i panik att starta bilen. Jag vet att bilens bensin mätare är sönder så jag började tro att det kanske inte var någon bensin i tanken även om trip mätaren bekräftade minst halvtank. 

HELVETE!!!! DETTA HÄNDER INTE!! NEJ!!!

Bilar omkring mej tutar och jag tappar greppet. Elin sover fortfarande. Jag öppnar dörren och försöker få bakomvarande bils uppmärksamhet och gestikulerar ”kan du hjälpa mej”? Bruden i bilen bara ”hhhhhhööööööö”?!?!? ”Kan du hjälpa mej putta min bil”? Hon kör intill mej och säger att hon inte orkar putta. I ren ilska lyckas jag själv putta bilen intill kanten och hjärtat lättar lite. Elin sover.

Herregud! Jag får pusta lite intill kanten innan jag ringer Micke. Han kommer och räddar mej.

Återigen sitter jag i en gammal vit 245:a med orange lucka. Jaja den funkar ju i alla fall. Jag ringer Marianne och talar om att vi blir sena. Hon säger att vi har 30 minuter på oss för hon skall vara i Borås senare. SHIT!! Jag skall till varje pris hinna och inser att jag får leka att jag jobbar… Okej nu skall den gamla skrället få bekänna färg… Jag kör genom Tingstadstunneln och ut på E6:an. Wrooooom… Visst jag va lite stressad och det var inte meningen att köra så fort men jag lyckades trycka upp bilen i 150 i några sekunder. Vi kom ca 15 minuter för sent till Elins behandling.

Marianne sticker henne i vadera handen, mellan tummen och pekfingret. Det hela är över på några sekunder. Elin blir helt avslappnad och gäspar. Marianne tror att vi skall märka skillnad ikväll… Vi säger hejdå och åker iväg.

nål
Elin får ett stick i varje hand. Hon bli helt avslappnad och börjar gäspa.
Margareta tror att Elin blir högerhänt, eftersom hon reagerar mest vid sticket i höger hand.

Elin är hungrig. Vi svänger in på Mc Donalds i Stenungsund. Elin och jag är första kunderna för dagen. Vällingen värms och jag får en kopp the.

När vi är påväg hem så är det en lite Nissan Sunny som åker jämnsides med oss och försöker få min uppmärksamhet. Det är Mohammed som har upptäckt att mina lampor på bilen hänger ut. Det är jätte pinsamt att åka i en bil som ser ut såhär!
bill
Dubbelt haveri.
Vi kommer hem vid 11:30 och Erik och Micke är redan hemma. De har varit i Skepplanda hos Jenny och Erik och kollat in om det går att slutföra jobbet där under fredagen.

Karin Winge kommer på besök. Vi tjötar bebisar, äter och fikar. Innan hon drar hem igen så går vi en runda med hundarna.

Micke åker och hämtar passaten på eftermiddagen och jag ger Elin och Erik kvällsmålet, byter om till pyamas och lägger dem i vagnen för att vagga dem till sömns. De är så trötta. Ein har inte gett ett ljud ifrån sig och det verkar som koliken gett sig. Kan vi ha sån tur att detta helvete är över för våran lilla tjej?

KRAM


Kommentarer
Postat av: Karin

Hon är verkligen ruskigt lik dig..

2006-03-31 @ 16:33:34
Postat av: Jennie

Vad sött hon är! Längtar tills jag får träffa dem. Hoppas att vi får ihop det denna veckan.

Kram

2006-04-01 @ 11:27:09
Postat av: Joacim

Sicken resa... Starkt reda ut alltsammans och skönt med räddaren o sambon-mannen-fadern....

2006-04-02 @ 22:35:21
Postat av: Remygabrielle

Excellent site, added to favorites!! Wonderful and informative web site. I have found much useful information.

2009-02-06 @ 14:22:18
URL: http://remygabrielle.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback