Fin helg!

Sitter på vår fina altan och bara njuter. Det är nog 20 grader varmt och sommaren är verkligen här. Utemöblerna, solstolarna, parasollen, grillen, krukorna (inga blommor dock) är på plats och det är så fint! Erik och Elin ligger i varsin vagn och sover.  Det blir lugnast så…

jorgubb
Från Joakim, Ewa och lilla Clara i Västerås fick Erik och Elin varsin jättesöt mössa.

I torsdags var vi hos Jenny i Skogstorp. Vi gick en långsväng. Det var verkligen fint i området runt där de bor. Man fick lite Bullerbykänsla när vi gick bredvid vissa hus. Nyrenoverade i gammal stil. När vi kom tillbaka så åt vi pastasallad som Jenny gjort. Erik och Elin fick låna Hanns gym och roade sig på egen hand. Vi kom hem lagom till Micke kom från jobbet.

ha
Lilla Hanna och Ulle. Fick inte bilden på rätt håll...

På lördagen åkte jag till Allum när det öppnade. Skulle kolla på skjorta till Micke, skor till mig och handla Lindas present. Hittade ingenting förutom presenten. Åkte till Sellmans men Micke får nog åka med så han blir nöjd med färgen.
Vi satte Erik och Elin i de stolarna vi fått låna. De hade inte testa de frut och de tyckte det va lite roligt iallafall. De orkade inte sitta så länge och vi fick bullsa upp med filtar för att de skulle kunna sitta rakt.

solar
Elin glad som vanligt, Erik liiiite skeptisk till vad som sker...

e
Så nyfiken och glad.

er
Varför sitter jag här i denna konstiga stol. Varför??

Björn Olausson kom upp och pratade jobb med Micke och när han åkt kom Dennis, Marie, David och Arvid förbi. Barnen har blivit så stora. Jag vet inte hur länge sen vi träffades alla fyra och vi sa att vi nog får skärpa oss i sommar. Grillen får gå varm. Efteråt satt vi på altanen och myste.

På söndagen så var vi på konfirmation. Mycket folk som vanligt när det händer något i Mickes släkt. De flesta var där och vi åt god mat och tjötade. Vi kom hem vid 19 tiden och Erik o Elin somnade tvärt. Vi plockade undan i huset och kollade på nätet efter en bil. Vid 20 kom grannens pojke tillbaka med våran Passat. Han hade haft den på reconding och vi kunde inte tro att bilen kunde bli så fin. Den står nu på parkeringen och glänser.

Idag måndag så händer inget. Jag skall sitta så mycket som möjligt på altanen och sola. Imorgon är det föräldrautbildning vid 10:30 och på fredag skall vi till Bvc på morgonen och vid 12 skall jag träffa mammagruppen, de tjejerna som va i samma grupp när barnen va i magen. Vi skall promenera vid Nääs och äta lunch.

Kram Ullen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback