Koffeinstinn


ambJag kom hem precis efter ett pass på jobbet. Känns faktiskt skit kul och va tillbaka. Vi va ute på två trafikolyckor omedelbart och eftersom D inte fick köra larm så gjorde jag det. Just precis i det ögonblicket finns inget roligare och jag längtar faktiskt tillbaka - jättemycket. Det är så roligt. Eftersom det va lördag och ganska vanligt att körningarna kommer tätt så tänkte jag att då är det nog bäst att försöka hålla sig vaken så jag pimplade i mej 3 koppar kaffe - den sista vid 22 snåret. Efter pizzan.  Gissa om vi fick åka. Näääää. Kl 01 släckte jag lampan och sen låg jag där klarvaken. Jag somnade nog efter någon timme. Men sen vaknade jag inte förren klockan ringde 06.40. Lite ovanligt. fast det va ju bra eftersom Micke jobbar idag och jag och E&E skall leka hela dagen.
Snacka om att jag kommer va trött framåt amb16 när han kommer hem...
Vi såg på melodifestivalen men tröttnade ganska snabbt eftersom nivån på bidragen va så låg. Vi tyckte givetvis att The Ark va bäst men eftersom vissa länder röstar på varann så förstog vi hur slutet skulle bli. Slutet fick vi höra på radion eftesom vi fick en körning mot Gbg. Jaja. Den kanske borde självdö melodifestivalen. Jag hade tyckt att det räckt att vi tävlade inom Sverge. Eller varför inte tävla scandinavien emellan?


Ha en bra dag!!












Kommentarer
Postat av: Annelie

Åh spännande, du är ambulansförare:)Det jobbet skulle jag inte klara av när det blir blodigt eller sår av något slag. I vissa fall blir jag to.m illamående själv..hehe tuffa jag:)
Ha en fin dag!

2007-05-13 @ 15:12:49
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: Ludde

Hejsan!
Det är firstweels syskonvagn, http://www.babyland.se/documents/Produktinfo%20City%20Twin%20ENG.pdf
Finns på babyland, superbra, helnöjda med den.
Ha en trevlig kväll!

2007-05-13 @ 18:36:40
URL: http://luddeludd.blogg.se/
Postat av: Coffe

DET är ett bättre argument! Men om du läser media så är det inte särskilt ofta de använder det argumentet när de diskuterar ESC-döden!

2007-05-13 @ 20:46:25
URL: http://coffeistiska.blogg.se/coffe/
Postat av: Helen

Hej! Instämmer med första kommentaren. Spännande jobb men icke något som jag själv skulle klara av att arbeta med. Ha en trevlig kväll.

2007-05-14 @ 14:37:54
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Helen

Jo det är verkligen tur:)

2007-05-14 @ 14:54:10
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Anna

Vilka fin ambulans och dockor:) Vet du var man skulle kunna köpa det?/ Anna

2007-05-14 @ 19:15:53
Postat av: Ullen

Visst e dom fina. Dom kan köpas på http://www.duto.se/index.php?cPath=32
Där finns både ambulans polis och brandbil. Så fina. Jag skall köpa till E&E men jag väntar nog ett tag föe just nu gör dom sönder det mesta.

2007-05-15 @ 13:45:29
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Therese

Det låter riktigt roligt att vara ambulansförare men också tungt när det händer riktigt allvarliga olyckor.

2007-05-15 @ 21:18:03
URL: http://theaa.blogg.se
Postat av: Ullen

Skall jag vara riktigt ärlig så är det nog inte just de svåra t-olyckorna som berör mej mest. Visst, missförstå inte, det är så tragiskt när människor skadas och lider. Men det som gör mej mest ledsen är när jag har hand om personer som mår riktigt dåligt och det är då ofta psykiskt. Jag vill så gärna hjälpa, men står väldigt handfallen ofta då inför två förtvivlade föräldrar och även ocm jag vill hjälpa och ge den bästa vården och inge hopp om att vården skall hjälpa dem så vet jag att resurserna sviker. DET är så fucking jävla jobbigt. Det känns precis som jag ljuger. Eller när jag försöker få personen att inse att det är ingen ide att ringa ambulansen för att du är magsjuk. Jag förstår att han/hon mår skit men att åka in till skujhusets akutmottagning är inte bättre - helt tvärtom. Dom kommer bli liggande i många, många, många timmar och kommer bli nerprioriterade hela tiden. Det är SKIT med den svenska vården.

2007-05-16 @ 08:31:45
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0