Dom som läser!!

Luleå, Vänsjö, Örnsköldsvik, Stockholm, E-tuna, Uppsala, Karlstad, Linköping, Tösse, Lidköping, Habo, Borås, Sandared, Lerum, Partille, Mölnlycke, Askim, Göteborg, Landvetter, Stavanger, Berlin och någon i Schweiz läser bloggen.

Kul!

Tack och hej!

Siamesiska tvillingar!


Torsdag!

Jetleggen ställer till mer problem för mej än jag kunde ana. Jag sover skitdåligt och är så himla trött på dagen. De ordnar säkert upp sig men det är lite trist. Elin och Erik är hemma från dagis igen. Elin hade en jobbig rethosta och det kändes fel att lämna ner henne. Efter som hon inte sov natten till onsdagen pga hostan så blev hon ju jättegnällig på fm. Jag missar 2 utbildningsdagar och det är ju inte så bra - men vad göra??

Jag har ju bara varit borta i 5 dagar men jag märker att barnen lärt sig nya saker under tiden jag varit borta.

ELIN

Vi sitter i bilen påväg hem från dagis och hon säger spontant 1-2-4-5-8-9.

ERIK

Står och leker i vardagsrummer med en traktor och sjunger ABC du e mina tankar.

Lyckliga!

image1646

image1645

I LOVE NEW YORK!

Totalt galen shopping.
Totalt galen shopping.
Totalt galen shopping.

Det går liksom inte och ta in. Hur någonting som kostar fläsk hemma, kostar fis här. Men roligt är det.

Vi har haft så ooootroligt tur med vädret. Sommarväder. Jag har gått i shorts och T-shirt (ralph lauren) i två dagar. okej jag hade jackan med mej men det va bara för att det va lite kallt på sightseeingbussen i morse. Annars rinner jag nästan bort.

Iag har jag gjort slut på alla pengarna. Så nu har jag inte råd med mat eller nåt. Fan. Tur att jag har en lillasyster som är bra på att peppa mej med anledningar till att det är okej att överskrida budgeten. Men det är så svårt att avstå...

Vill visa bilder men batteriet är dåligt på datorn och den dör snart.

Jag längtar efter barnen och Micke. Har liksom förträngt barnen för att det inte skall bli för jobbigt men igår på lunchen så såg jag av misstag en bild på ELin och Erik i Karins telefon och ögonen tårades och jag ville hem.

Nu dör datorn så hej då!

Kram


Tokig stad!

Ja denna staden är galen. Allt är stort, stort, stort. Idag gifter sig  min lillasyster. Innan skall vi - Johan, Gia och jag ner på stan och kolla byggnader. Igår handlade va vi på Woodberry common och den som fick mest kläder va faktiskt Micke. Han kommer gå helklädd i Ralph Lauren till sommaren. Ungarna och jag med. Hahahahahaha.


Jag älskar Micke och jag längtar efter honom och ungarna!

Snart är jag där!!!!!!!!!!!!

image1643

Mina klor!

image1642Lagt in en live besökskarta och när jag kollade senast hade jag har amerikanskt besök... Tja det är ju så att syrran redan är på plats och kollar ju in bloggen förstås.

Jag har satt på lösnaglar idag för att vara så fin på bröllopet som jag bara kan. Men... shit va svårt det är. Jag får ta bort dem efter resan kommer inte under någon omständighet jobba med dessa "klor".image1640

image1641

Söt Bamse sång!


Fokus New York City

image1639

image1636image1637image1638

RSS 2.0