En riktigt god jul...

Nja...

Micke har tagit barnen och åkt till farmor och farfar. Kvar är jag och Mr. Feber. Fy 17! Ena stunden mår jag rätt okej för att i nästa stund må helt kass. Frossan kommer på ett ögonblick och jag fryser. Det enda som hjälper är att störta in i duschen och ta en het dusch. Trots att jag har på det varmaste så är det inte varmt nog. Vanligtvis är det nästintill outhärdligt att duscha så varmt.

Iallafall. Tomten hade ju varit här inatt och det låg två paket under granen. Erik sa att de var paket  till Clara och Maya så de två kröp snällt upp i soffan för lite morgon TV. Jag gick fram och läste och sa att dessa paket nog va till Erik och Elin och jäklar i havet va det blev fart på dem. Erik fullständigt slet upp sitt paket och sa: - Va har vi här då? En skotare! Jo man tackar! Elin hade lite problem med lådan men jag fick inte hjälpa henne. Tillslut fick hon upp den och utbrast -Titta mamma Pingu! Sen har hon burit runt på honom hela dagen och när de skulle gå med Micke ut så tog hon och tittade honom djupt i ögonen och sa: - Jag kommer snart!

Nu hoppas vi på annandagen istället och att vi kan fira lite julafton här då. Det är inte samma sak men vad skall man göra. Kylen är full med julmat som borde käkas upp och vi kan ju inte slänga den.

Dum brud...

Jag hänger ju på Tradera en hel del. Det ropas in både det ena och det andra men just nu är det mycket maskerad grejer... Jag vet inte hur jag hamnade på denna annons men jag blev lite full i skratt. Hur tänker hon?

KOLLA HÄR!

Platt fall...I min iver att få ihop huset så blev det pannkaka av alltihop. Nu ligger allt i soptunnan.
Nu har jag satt upp nya regler för husbyggnadet nästa år:

Inga barn
Minst två vuxna
Använda det riktiga receptet
Mer godis


Arkitekt...

Nä och det är nog tur det. Men min bild av ett pepparkakshus liknar inte det som du kan köpa färdigt på Ica utan det skall vara lite mer Hans och Greta och då får man baka själv. Sen skall det va sjukt mycket godis på. Så mycket godis som möjlig på så lite pepparkaksyta som det bara går. Ungarna skall ju liksom stå och dregla nedanför och inte få röra alls... Ett annat krav är att det skall vara färgglatt. Då skall ni veta att det inte är klart ännu, det skall till mer tomtar och silver kulor i mängder. Här skall det pyntas. Men... frågan är om jag får ihop detta nu. Det satt ihop en gång men jag hade för lite kristyr och det räckte inte till taket. Jag råkade stöta till och ena väggen lossade. Eftesom klockan va så sent och jag inte vågade annat än att lägga det ner så får vi se om det funkar en gång till. Gör ett sista försök ikväll och jag skall ladda upp med skitmycket kristyr så jag inte står där med taket igen. Vi får se om ni får ett färdigt resultat...

Förresten ser ni något som är fel på någon utav bilderna???

Nu är hon äntligen här!


Clara Sofia Christina Nylén
Roligt...Hittat en rolig effekt i photo programmet. Jag vet inte vad jag gör men det blir coolt.

Sommaren

13 metaren utanför Skärhamn som inte va 13 meter utan???? Jag kommer inte ihåg men vi va ju där och mätte och ingen ville hoppa.  Johan hoppade redan förra sommaren men det räknas ju inte i år. Vem vågar 2009? Någon?


Vinn cool laptopväska...

HOS JUNITJEJDu chansen att vinna en kanontrendig laptopväska av märket Golla (Golla Laptop Picnic Red) från PikMee.se. Väskan kan även användas som vanlig väska till jobbet eller skolan. Skall du bära din laptop är den anpassad för 15.4 tum, men fungerar även till 17 tums storlek (datorn får då läggas i det yttre facket, som också är vadderat). Väskan bärs med en kraftig axelrem. Inuti väskan finns flertal fack i olika storlekar. Väskan är värd 549:-.


RSS 2.0