Erik & Elin

3e

Lista

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?  Aj aj ont på Lisa.  ”Max bil” av Barbro Lindgren.2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? ~Ingeting, jag sitter till höger i soffan och då når jag inget.
3. Vad var det senaste du såg på tv? ~ Zozo.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är. ~ 13.40. Fel 14.11.
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? ~ barnen och spraket från brasan…
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? ~ Gick till bilen, vi har varit och babysimmat.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? ~ Tradera och mina budgivningar.
8. Vad har du på dig? ~ Kläder.
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? ~ Att Erik fastnade med benen i spjälorna och va arg.
10. När skrattade du senast? ~  Imorse.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? ~Tavlor och tavellister.
12. Har du sett något konstigt på sistone? ~ Två blöta taxar.
13. Vad tycker du om den här utmaningen? ~Lite kul.
14. Vilken var den senaste filmen du såg? ~ Marie Antionette – kass.
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? ~ Massor.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. ~ Jag har inga inga hemligeter.
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? ~ Bort med alla krig.
18. Tycker du om att dansa? ~ Tja.
19. George Bush? ~ Korkskalle.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? ~  Fredrik och Siri. Men det blev Erik och Elin.
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? ~ No.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? ~ Tja Ulle! Lyxhimlen ligger åt höger! Välkommen!


Höj volymen och shaka loss


Hihihi


Bra med en brolla i Nusnäs!

Han bor inte där men han åker skidor och nu ringer han och frågar om det skall va något från Nusnäs! Självklart skall det va det!

200200

Min hemsida

www.ulrikaahlqvist.se

Tack till:
http://wehoo.se


Pulka dag med mamma-gänget!

HÄR ÄR GÄNGET!!

VISST E DOM TUFFA?!

pulka


Idag sågs vi hos Carolina och Alma. Det va härligt snöväder så pulkorna fick åka med och vi tog en sväng med barnen. Sen gick vi in och lekte med Almas leksaker.

Carolina bjöd på glass med hjortronsås med stekt äpple, kardemumma, nötter och sirap. Låter det gott? Det va jättemumsigt!

 

Vid 12 åkte vi hem och Erik och Elin sov till 14. Vid 15 så åkte vi ner till Nettan, Lisa och Linus. Där åkte vi riktig pulka. I backe! Erik och Elin visade inga direkta känslor. De va väl chockade.

 

Nu sitter jag och väntar på Micke. Han har skottat på Volvo hela dagen och han komer att åka igen. Han har handlat så jag får mjölk i teet och Musse får sin mat. Han har också köpt Saffran så jag kan göra fisksoppa i morgon.

Vår roliga dag

Vaknade klockan åtta imorse med ett ryck. Jag visste att jag hade kollat på klockan vid 0630 tiden men nu hade jag ingen aaaning vad klockan va. Jiiises. Barnen sov fortfarande. Helgen har nog tagit ut sin rätt. Ojojoj. Nu fick jag lite bråttom. Jag gick upp och fixade lite gröt till oss tre. Sen fick jag väcka de små. Jag gläntade på dörren och frågade -Sover ni fortfarande era sömntutor?  Gissa va Erik sa?? -"BA-BA". Givetvis. Nu fick vi lite eld i baken. 930 skulle vi va på kyrkis och innan dess så skulle vi lämna en kvarglömd skötväska och en dvd-film.
Byta blöja, ta på lånkisar, body, brallor, AD-drops, borsta tänderna, byta en till blöja, lånkisar igen, body igen och brallor. Ta på mej själv, borsta tänder, lite smink så jag inte ser död ut, håret. Ut och plocka fram två overaller, 4 stövlar, två mössor, 4 vantar, 2 undertröjor... Jaga ifatt första ungen. Ta på.  Sen nummer två, ta på. Tur att de är medgörliga. Jag blir ändå svettig.
Shit jag behöver kissa. När jag sitter på toa blir det misstänkt tyst. Jag halvspringer ut i köket och NNNENEEEJJJJJJJ!!!! JAJJA JAJJA JAJJA JAJJA!!!!!

Elin och Erik sitter och kladdar med kattmaten. PÅ overallen och allt. ÅÅÅååhhhhhh!!!!!!!!
Tvätta en unge och sen en till. Ut med den ungen till bilen och spänn fast. Hämta den andra och ut i bilen och spänn fast igen. In igen och hämta Leo. Ytterst snabb kissrunda. In igen, tar min skötväska och den kvarglömda + dvdfilmen och iväg. Trodde jag...

Passagerar dörren stänger inte. Fan oxå. Jag är redan sen. Dörren har frusit. Undra om jag kan ta ett spännband? In i garaget och leta. Hittar inget utan får ta ett utav Leos koppel och sätta i handtaget till den dörren som inte stängs. Jag hoppar in och kör, samtidigt håller jag dörren med kopplet. Galet!

Vi kommer till kyrkis 30 miuter sent och samtidigt svänger Nettan upp. Hehe. Hon är sen hon med. Vi byter bara blick och höhö, hon har oxå haft en "rolig" morgon.  

Väl inne på kyrkis är allt sig likt. Det ända som är skillnad är att Erik och Elin flyger fullkomligt fram över golvet. De är "all over the place"!  Käner ni till uttrycket "split vision"? Inte? Okej! Ta twinsen en dag så fattar ni.

Det leks, sjungs och äts. Klockan 12 lämnar vi och far hemåt. Väl hemma har de två små somnat och jag lyfter enkelt in dem i sina sängar. Den ena efter den andra! De sover gott.

Jag tar Leo och går en runda. Han gör A+B och följer motvilligt in igen. Granntiken löper och han är riktigt intresserad.

Vid två vaknar Erik och Elin. Det blir macka och vatten. De sitter och skrattar mot vrann och har riktigt kul. Erik slänger sina sista mackbitar på Leo som glatt slukar dem.

Ett snabbt samtal med Jennie och vi betämmer att det blir pulka åkning i deras trädgård. Leo får följa med och vi har en rolig eftermiddag hos Jennie, Ida och Carl. Jennis mamma tar fel på sina skor och mina. Mina hade inga broddar och är dessutom för små och det va tur att hon inte trillade och slog sig. Vi drack te och käkade en macka.

När vi kom hem så väntade Micke. Elin och Erik fick bada och vid 18 åt de välling. Jag ljuger inte om jag säger att de somnade på två minuter.

Imorgon blir det mammagruppsträff hon Carolina. Äntligen! Jag skall ta med kameran och ta lite bilder. Så ni får se!

Godnatt!

Galet trött.

Nu har vi haft kalas i två dagar. Idag vet jag inte vad jag skall säga - det va fullt ös från klockan 15 -18.30 när de sista gick. Idag räckte maten iallafall. Jag tog i lite när jag handlade idag så nu får vi äta potatissallad hela veckan. Oj.

Det jar ju snöat så Micke skall va på Volvo kl 02. Nu kommer en såndär period när han bara kommer jobba, jobba och jobba, Jag hoppas på kalla, FINA dagar så vi kan a ute mycket och inte massa regn så jag hellre stannar inne. Visst finns det bra regnställ, men när det regnar på diagonalen som det gjort nu i flera veckor blir jag så

Erik och Elin har fått väldigt fina presenter. Jag skall ta och plocka undan en del så inte allt ligger framme. Kan va bra att ha lite på lut. Dagar som när det regnar och är tråkigt.

Imorgon lägger jag upp bilder från kalas no. 2.

GODNATT!

Födelsedagen i bilder


ERIK & ELIN 1 ÅR HURRA HURRA HURRA HURRA

ww
1 dag gamla
qqssss
Erik 1 år
wwww
Elin 1 år

Denna är såå rolig


Strömlöst

Ja, 30 minuter efter att jag skrev ovanstående så gick strömmen. Inte förvånade ett dugg. Det var bara fram med tändstickorna och tända upp alla fotogenlampor och stearinljus. Felanmäler, det gör jag direkt. Liksom ingen idé att vänta eftersom våran ”ledning” eller vad det nu e som har rasat ändå inte är prioriterad. Så vid större oväder så är vi ofta strömlösa ett dygn i alla fall.

 

Just nu får jag el från ett dieselaggregat som står på utsidan och puffrar. Tele funkar så jag surfar via det nu kan man säga…

 

Efter stormen Gudrun så har jag gjort en ”Gudrunlåda”. Där i finns det du behöver när ett oväder drar in. Termosar, ljus, tändstickor, gaskök, lampolja, ficklampor, batterier, pulverkaffe och the. Egentligen var det meningen att jag skulle ha i frysen, jag kallar det ”strömlösmat”. Mat som man kan ha i frysen och ta fram som är lätt lagad över ett gaskök. Såsom korv och köttbullar, pulvermos och snabbmakaroner och korvbröd. Den strömlösa maten är ännu bara ett påhitt men faktum är att idag kanske den hade behövts.

Vi har slagit vad med familjen Aiff hur länge det kommer att vara denna gång och vi tipade 6 timmar och Ulle och Björn tippade 26 timmar. Just nu ligger vårat bud lite illa till. 6 timmar passeras om 29 minuter.


Zzzzzzz...

...gäsp. Inatt har vi inte sovit mycket. Igårkväll när jag skulle gå och lägga mej så hostade Eriks konstigt. Han lät som ett klart Krupp-barn. SUCK! Det är ju barn som vi ibland kör med ambulansen så jag blev lite brydd kan jag ju lätt säga... Eftersom han va ledsen så tog jag upp honom och satt med honom i famnen en stund. Han fick sen gå med och sova hos mej. Det resulterade ju att Jag och Mikael inte sover särskillt bra. Han ligger på tvären, skallar och drar mej i håret. Medan han sover...
Nu på morgonen är hostan lite bättre och han är glad och kilar runt.

Passar på att blogga lite innan vi blir strömlösa. Vi kommer garanterat att bli det eftersom det kommer blåsa mer än det blåser nu. Det blir vi jämt. Vi har kokat vatten, fyllt på lampolja, placerat ut ljus och lagt fram tändstickor. Vi har ett diselaggregat som kan driva pumpar och dyl. Man kan säga att vi är ganska luttrade.
I samband med Gudrun va vi strömlösa i 6 dygn. Som tur va så hade vi beställt en vecka i Sälen så vi åkte ifrån eländet.
aa
Idag är jag trött!

Wulffmorgenthaler

Ti-hi

w

Hemsida

www.ulrikaahlqvist.se

Under uppbyggnad!!!!!!

Fäller träd

Idag är det jobbdag här hemma. Mats är här och hjälper till. Träd faller och riset eldas upp. De har varit inne och lunchat och fyllt på vätska. Nu sover Erik och Elin. Pappa har varit här och rastat Sara Sally och Leo. TACK!
11111

111111

Det är ganska fint väder idag och jag kanske går en sväng med barnen med vagnen när de vaknar. Imorgon skall vi simma med barnen. I julklapp fick Erik och Elin ett babysim kort. Det blir roligt.

Vi har ett ganska välbesökt fågelbord. Inte just när bilden togs men hela tiden annars. De små hänger mest i nötnätet. De verkar gilla små nötter.

1111

Morfar här kommer liten hälsning från oss!aaaaa2qq

M925

Är riktigt sugen på någon utav dessa fina halsband frpn M925 men jag kan inte bestämma mig!

HJÄLP MEJ

VILKEN TYCKER DU??


asaa

Junitjejs utmaning!

Jag önskar att min familj och att jag själv får vara friska.
Jag tror att året kommer bli händelserikt och roligt!
Jag vill att det ska bli en varm och skön sommar.
Jag ska fortsätta att ta mina promenader.
Jag lovar att jag ska starta en hemsida!

Utmaning! Gör en egen lista!

Tjockekatten Musse

Skall tilll Vårdcentraen med Elins utslag idag. Sen vid 13 skall vi hämta Karins bil på verkstaden.
Sålänge får ni titta på tjockkatten Musse!

KRAM TILL MAMMA SOM HAR INFLUENSA!!
KRYA PÅ DEJ!
PUSS!

umouuua

Jag vill ha!!!

trappa

OLINDA BORGGREN

Hur orkar hon?
Förbered dej på 5 minuters ordbajseri!


Kolla detta gänget!

kisse

Järkholmsvägen 604

På bloggar runt om så diskuteras det om detta  huset på Järkholmsvägen i Hovås. Jag tycker det är lite roligt att en person har så mycket stash att han kan bygga ett knäppt Villervillekulla hus. Eller?


Irländks BLÅ setter

a


a

Inredning till barnen

När övervåningen är klar och barnen lite äldre så skulle jag vilja ha dessa möblerna i deras rum.
aaahylla
säng
ljuss

Bloggfrågor!

Fick en idé från The life of me!

1. Hur länge har du bloggat?

December 05.

2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut, en månad innan du själv började blogga?
Ingen aning av vad en blogg va men jag va ju inne och läste Jockes så då började jag tycka att jag med skulle skriva.
3. Vilken var den första bloggen du förälskade dig i?
Först tyckte jag att Englas showroom va så bra, men sen insåg jag hur egenkära de små brudarna är så då började jag läsa dagböcker om personers liv och vardag - mycket roligare.

4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?

Det va ju liksom bara ett test...

5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet, som läsare?

Vet inte riktigt.. 5-10st kanske.

6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar ?

jag läser bara dagboksbloggar!


7. Nämn en blogg (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.

Tigerspices


8. Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.

Junitjejs


9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?

De tycker att det är kul, de har ju koll på vad vi hittar på..


10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

Har jag inte tänkt på. Vad tycker ni?

11. Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

Jag har en gräns.


12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.

Saker som är ointressant för mig..

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?

Väldigt lite. Jag bloggar för att det är härligt att skriva av sig.


14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?

Kanske...

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?

Nej.


16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?

Det beror på! Man måste ha en gräns för hur personlig man blir.


17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar?
Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?

Nej, faktiskt inte.


18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?

Nej!


19. Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?

Att jag sitter uppe till sent, sent på natten när jag egentligen bör sova.


20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Tror du att ditt bloggande har förändrats då?

Ja om jag märker att folk fortfarande läser...


21. Avslutningsvis 1: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?

Kul tidsfördriv och kul att min bror och hans familj som inte träffar Erik och Elin så ofta kan se hur det går för Erik och Elin.


22. Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?

Tidsfördriv och inspiration.


23. Nämn fem bloggare som du vill ska svara på enkäten.

Nope jag tvingar ingen!


Skara Berts GI-semla!!

Det är inte sant. Tänk om jag skulle kunna äte en semla UTAN dåligt samvete! Detta skall jag testa nästa helg! HURRA!!!!


aaTill 16 semlor behövs:

 • 50 g jäst
 • 3 dl havremjölk eller 
  sojamjölk
 • 7 dl siktat dinkelmjöl
 • 1 dl fullkornsmjöl av dinkel
 • Honung efter tycke
 • 1 tsk kardemumma
 • 75 g smör
 • 1 ägg

  Fyllning:
 • 100 g sötmandel
 • honung eller agavesirap
  efter tycke
 • Inkråmet av bullen
 • 3/4 dl grädde


Vårt Nyår!


Vill du få ett gott skratt?? Kolla In filmen!!


Rätt svar!

Här kommer rätt svar om mej!

1. Jag har bott på 10 kvadrat utan el, toa & kranvatten i ett helt år?
 SANT. Jag och Micke bodde i en gammal Skanska barack på 10 kvm när vi byggde vårt hus. Något som jag aldrig skulle göra om igen fast när jag tittar tillbaka på det så hade vi rätt kul. Nu är baracken ombyggd till hundhus och våra hundar har bott där ¨på dagarna när vi jobbat.

2. När jag va liten soalde jag, naken, på en trottoar i Göteborg?
SANT! Japp det va jag och en annan tjej som tydligen fick för oss att steka våra kroppar på Lilla Torpsgatans trottoar. Den liggar nära Delsjövägen.

3. Jag har aldrig varit i Oslo?
SANT! Fortfarande inte varit där.

4. Jag gillar att bada tångbad?
FALSKT. Man kan nog säga att jag hatar tång. Vet inte riktigt varför att jag tycker detta är så himla äckligt. Får lite panik när jag vet att det är under mej. Vill liksom simma väldigt horisontellt när det är mycket tång.

5. Jag ogillar skalbaggar?
SANT. Ja jag tycker inte om de små jäklarna. Någon gång på höstkanten, precis innan dom dör så blir som sega och faller omkull och blir liggande på rygg. Då ligger dom där och sprattlar och visar magen, jag skulle vlija hjälpa men jag vågar inte. Det kryllar av skalbagge-lik på våran lilla skogsväg vid den tiden. FY!

Ludde Lindstrand...

l
...och hans mamma Karin var hör idag och lekte. Elin och Erik tycker det är så kul med andra barn även om de inte direkt leker ihop. Vi åt korv med bröd och Ludde kollade lite på film medan Karin och löste världsproblem. Karin blir en ventil mot jobbet, vad som händer och inte händer där. Idag kom vi överens om att jobbet på ambulansen nog är det bästa man kan ha.

Om en timma så är jag påväg till akuten igen. Det blev en natt till. Och helgen. Nästa vecka jobbar Micke så då blir det nog inget jobbande för mej. Det räcker på ett tag.

Utmaningen antagen!!

Jag har blivit utmanad av junitjej. Ett påstående om mej är fel - VILKET?1. Jag har bott på 10 kvadrat utan el, toa & kranvatten i ett helt år?

2. När jag va liten soalde jag, naken, på en trottoar i Göteborg?

3. Jag har aldrig varit i Oslo?

4. Jag gillar att bada tångbad?

5. Jag ogillar skalbaggar?

 Nattugglan.

Nä nu måste jag sova så jag inte vänder på dygnet. Imorgon blir det kanske lekplats om vädret håller upp. Har försjunkit i Adobe photoshop. Ack vad jag skulle önska att jag kunde arbeta med det. SUCK!

Sov till 14:30!

När jag kom till akuten igår kväll så funderade jag på om detta verkligen va rätt, om detta verkligen var min grej.  Korridoren såg ut som ett slagfält och det fanns inte en enda bårvagn över.
Jag jobbade med 4 garvade människor som var lugna och trygga människor och kände mej lugn. M-L frågade om jag kunde gå in direkt och ta ett EKG? -Visst sa jag (för normalt sett är det ganska lätt) men när jag kom in på rummet så och startade upp apparaten så slog det mej; Herregud hur skall elektroderna sitta. Jag ursäktade mej och gicka ut till M-L och hon rabblade upp den välkända EKG ramsan.

Gul sol lyser  på det gröna gräset
Röd blomma växer i den svarta jorden

JA just ja!

Natten rullade på utan större missöden. Bara några provrör som blev felmärkta som jag fick ta om.
Jag skall jobba imorgon natt igen och sen till helgen.

Jobba

Nu skall jag åka till jobbet om 55 minuter. Jag skall packa ner lite saker infr natten så nu loggar jag av mej. HÅLL TUMMARNA FÖR MEJ INATT!

Jag älskar semlor!

Ingen bra last men jag ÄLSKAR semlor. Borta gjorda eller hemmagjorda! Min syrra är duktig på semlor! Ett tips på riktigt, RIKTIGT goda semlor är på Gerdas bageri i Alingsås. Dom är helt fantasktiska!

Alla andra har en sån så här kommer min...

Vilken svordom använder du mest?
Shit.
Äger du en iPod?
Nope.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Jag har två. Dom heter Erik och Elin. Dom är ställda på 06.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Nej dom ligger i sommar lådan.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Nej jag älskar att vara med på kort.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Göta kanal. Bra för att va nummer två.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Antar att det var mångmiljonbelopp? Shopping i massor, bil, resor! Ååh, I wish.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Nej jag är inte lat.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Ja en gång på Planet mellan Bangkok och Köpenhamn. En Stesolid och en Stilnoct + två glas vin. Jag vaknade över Moskva. Förvånad. Nu efteråt kan jag undra om jag har snarkat????
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Klapp och klang, julskiva och westlife.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Herregud vanlig.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
JA! Och jag är dödsdömd om jag talar om det så my lips are sealed.
När var senast någon stötte på dig?
Haha, eh, no idea. Im taken.
Vad åt du till middag?
Har inte kommit så långt ännu idag. Fast igår blev det oxfilé med potatisgratäng...
Använder du huvtröjor?
Ibland.
Kan du vissla?
Ja. Helt ok.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
De största och värsta mohaha.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jadå!
Tittade du på tecknat när du var liten?
Oja!
Är du blyg inför det motsatta könet?
Nä.
Vilken film kan du alla replikerna till?
Sällskapsresan.
Äger du några bandT-shirts?
Nej.
När flög du senast?
Med mamma till London. I höstas.
Läser du för skojs skull?
Nej inte just nu.
Pratar du några andra språk?
Kan ju engelska, och tyska dåligt.
Har du gråtit offentligt?
Jaarå... Senast när jag blev hundbiten. Då vrålade jag inför ganska många hundratals människor.
Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop.
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Planer.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej, bara när jag vill.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nope...
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Why not..?
Kan du kasta macka?
Självklart.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej, men vill!
Vad har du med dig in på bion?
Han inte med mej något men jag köper alltid popcorn och dricka.
Vem är din favoritlärare?
Gull-Maj. Hon är död, hon dog i Kao Lak.
Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
Annan ras?
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Nä?
Gillar du att flyga flygplan?
Japp.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor.
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Haha!
När sov du senast på golvet?
Don't remember.
Gillar du din boendesituation?
Ja. Man vill väl alltid ändra men i det stora hela så gillar jag huset. Speciellt övervåningen.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Inte många.
Äter du frukost dagligen?
Ja.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej. Det flyter.
Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Har inga lektioner längre, men det brukade inte hända.
Vilken är din favoritfrukt?
Banan.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Tänker på det, men bryr mig oftast inte.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
33 om 365 dagar!
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja.
Tror du på liv på andra planeter?
Kan finnas.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Kärringen på Barnmottagningen. Jävla apa.
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Herregud!.
Vad var det sista du åt?
Frukost. Havregrynsgröt och den obligatoriska kopper varmt te.
Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Samma tror jag.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ingen aning, har frågat men kommer inte ihåg.
Gillar du senap?
Nä.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Klara jag detta så klarar jag allt. Ulle du e bäst. Go girl.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Vill, men tror inte jag hade vågat.
Sover du på sida, mage eller rygg?
Somnar på sidan, men sover även på magen.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Vet inte.
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nepp.
Tycker du om att krama folk?
Ja. Dom som doftar gott.
Skulle du säga att du är trendig?
Hehe, inte precis.
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Nu är ju jag upptagen, men jag skule nog bli glad.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Veit ikke.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja, lite. Eller näää.
Vilka böcker har fått dig att gråta?
Ingen.
Tycker du att du är attraktiv?
Sometimes.
Vad är du allergisk mot?
Ingenting som tur är.
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Det är upp till var & en.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Carl-Fredrik kanske...

Milton och Leo fajtas.

Milton finns inte mer men vi har denna goa filmsnutt.


Karin kommer du ihåg Sallybäbis??


Erik äter själv

Eriks premiär med skeden. Tyvärr hölls kameran åt fel håll men det kan inte hjälpas. Den skall visas ändå!! Erik finns nu med på Youtube.


Dalahästar i ny tappning

Jag samlar på dalahästrar och jag skulle vilja att Erik och Elin fick varsin. Dessa föll jag för måste jag säga.

200200

VÅR FIN!

aaMIN NYA PLAN!!
aaa

RSS 2.0