Me & I
Shoppade lite på klädpartyt igår. Jätte söta barnkläder.

Fototapet...

Jag har ju en tid funderat på fondvägg i vardagsrummet. Jag är inte så duktig på detta så jag vill helst att någon annan skall säga vad vi skall ha. MEn nu har jag kollat lite på fototapeter. alltså ha en fondvägg av ett fotografi som jag har tagit själv. Har några foton som jag gillar skarpt och skulle kunna chocka med på min vägg. Jag håller på att maila med en tjej på Photowall.se och hon ger mig tips och råd.
Med den bilden jag har i huvudet kommer det bli sommar och sol året runt och jag kan bara kolla dit så minns sommaren.
Ganska fiffigt!Jag skall kolla runt lite till och inte bestämma mig med en gån g. Men det skulle vara kul om jag vågade. Inte sant?
Renovering

Ja jag känner lite panik för snickarna kommer i september och jag har precis insett att hela nedervåningen måste vara tom. Helt tom. De skall ju lägga nya golv och klart då kan ju inte en ända pinal finnas där. Eftersom vi itne vet vilken dag i september de kommer så är det bra att ligga före i tiden...

Så idag har jag flyttat ut kontoret i vardagsrummet uppe. Det blev rätt ok med tanke på att det är rätt stort där så det kommer funka att ha det så under hösten. Eriks rum där nere skall tömmas för han skall flytta upp och nya golv skall iin i hans gamla. Där kommer vi ha kontoret sen. Jag är sätte nöjd med hyllsystemet som vi fick in i tvättstugan. Min bild av nya kontoret ser ut såhär. Hyllor så jag får plats med allt som bara har legat ivägen tidigare. Passen på ett ställe och cd skivor på ett annat. Ut med skit som vi inte använder. KOmmer bli så himla bra.


Erik är väldigt glad för sitt nya rum. Säng och hylla skall inhandlas.  

dagens flabb

Jag: Vad skall vi äta idag?
Mamma: Vi tar fram kyckling.
Jag: Okej hur skall vi äta den?
Pappa: Ja! Såndär kyckling con carne.
Mamma: Va?
Jag: Va?
Pappa: ----------

Boven


Mimmi - the one and only!

Jäkla kattungar :)

Jag gillar ju utsmyckningar på utsidan så jag köpte lite höstblomster för att göra det vackert. Det blev jättefint men jag blev lite besviken när jag upptäckte att Ljungen va lite platt. Okej, det är kattungarna som leker. De är ju så sjukt söta så jag förlät dem omedelbart.

Platt.


Tvättstuge trapp. Check.

Man kan säga att vi inte är jätte snabba med saker och ting. Just nu är vi dock inne i en fas. Ombyggnationer och renoveringar. Micke skall inte göra någonting efter att han fyller 40 och då kan jag ju konstatera att det är lite brottom.
Iallafall.
Trappan till tvättstugan är en fars i sig. Först hade vi ingen trappa alls. Sen gjorde micke en provisorisk trappa. För den skulle ju bara stå ett tag. Den stog i 7 år. Sen tog vi bort den för vi skulle bygga den nya. Men det kom av sig på något sett. Eftersom vi inte hade någon trappa alls och steget upp är ganska högt så konkade jag dit suggor och det blev en ganska provisorisk trapp. Den tapppan har stått nu i mer än 3 år... Ni fattar. Vi är slow.

Men nu så har vi slutfört operation ny trapp. Kan ni fatta??? Den är så vacker.
dagens bäsa

Citat 1

Erik: Var ligger Öland?
Mamman: Det ligger brevid Kalmar.
Erik: Vad gör man där?
Elin: Köper öl!

Citat 2

Pappan: Erik kan du ge mej skruvmejseln?
Erik: Du kan få hyra den.
Pappan: ------

<3RSS 2.0