Reaktionen...

När jag hämtade på dagis så kunde jag inte hålla mej utan sa att jag hade en överaskning hemma. De två blev skitglada och skrattade och hoppade. Väl hemma så va det otroligt spännande att öppna dörren och låta dem springa in i vardagsrummet. Elin blev jätteglad och hoppade upp på den direkt. Erik fattade inte. Han frågade efter överaskningen och jag sa att hästen va överaskningen. -NÄÄEE!!!!! Äta överaskning! Han ville ha en överaskning som man kunde äta.


En egen häst!

Bli hon glad?


LINDRA

Slängde in en anmälan till en kurs på Högskolan i Borås. Tiden har gått ut men det finns platser kvar. Får se om det går igenom.

Dödsleken!


Sandareds Anna!

NU FUNKAR DET!!!

Anna i Sandared


är en av mina allra allra allra bästa vänner! Lagom till hon går hemma och väntar på att en liten bebbe skall trilla ut så bloggar hon!

Besök hennes blogg och lämna fina kommentarer! Det är nämligen det roligaste som finns!

Hejja på Anna!

Göteborg runt på 12 timmar!

Ja inte riktigt men nästan.

Vi började med att hoppa på pendeln på Floda station igår vid 9.14 och vårat mål va Göteborg. När vi va i Floda så började det regna och återigen hade jag inte mina regnkläder med mej. Nu äger jag ju iallafall ett fint regnställ men hade det inte med mej. Hur bra är det då?? Som tur va så va detta det enda regnet som föll över oss på hela dagen.

Väl på C stationen så va det ju dax för första toa stoppet. Efter det så va det raka spåret till Kungsportsplatsen och Paddanbåten. Jag har aldrig åkt med Paddanbåtarna och jag måsta säga att det va väldigt trevligt. Om jag inte hade haft E&E med mej så hade jag kanske noterat att det satt en person längst fram som pratade om Göteborg och dess historia men av det uppfattade jag inte något. Barnen skötte sig fint men jag hade kontrollantennen på dem givetvis. Turen tog 50 minuter och det gick fort och ungarna tyckte det va mysigt.

Efter detta va det lunchdax och jag vet inte men det enda stället som tar emot 3 mammor och 6 livliga ungar med glädje är Mc Donalds. Inte för att jag va så ledsen för det men där slipper vi ju vara rädda för att störa någon annan iallafall. Några Happy Meal och ballonger senare sa vi hejdå till Karin och Ludde som drog hem till Floda igen.

Ulle och jag svepte varsin mugg kaffe på stående fot och travade senare mot Liseberg. Ungarna i vagnen, ganska trötta fick knapra på kex och russin.

Väl inne på Liseberg hade vi en helskön eftermiddag och alla ungar va nöjda ovch glada. Erik och Elin överförträffade sig själva genom att åka Grodan, Flygplanet, Knattebilarna och Nyckelpigan. Vid 16.30 hopade vi på pendeln vid Liseberg som tog oss till C stationen och sen vidare mot Floda igen.

Trötta men väldigt nöjda och glada satte vi oss i bilen och rattade mot Ryggebol igen. Jag skrattade gott när Ulle avslutade med ett:

-Detta va väldigt roligt. Gör det gärna igen, men INTE imorgon!!!!
alla flickor vill va prinsessaBeställt till Elin som hon kommer få i 3 års present!

gratis grejerJag har gått med i gatisgrodan!
Ju fler jag värvar ju fler gratisprylar kan jag få.
Klicka på bilden ovan och gå med du oxå!
Lite kul!

Nu är jag där igen...

Rotade fram lite kläder som jag antingen borde skänka bort eller sälja så jag gör ett försök och säljer dem.

POP fleece
POP mössa
LEGO jacka pojk

LEGO jacka flick
GANT t-shirt


Första arbetsveckan.

Första arbetsveckan avlöpte utan större problem och jag har haft en rolig vecka. Första passet jobbade jag med AnnaPanna och vi hade sjukt kul!


Mycke knappar!


Till lunch serverades det Sushi och jag kom på att jag inte alkotestat mej på morgonen.
Till min stora förvåning så blåste jag positivt!


Anna parkerar med stor precision!


Vi njuter av en välförtjänt glass på Triumf.

Sista semesterdagen!

Åhh jag trodde aldrig semestern skulle ta slut, men det gjorde den... Idag slappar vi hemma och gör inte så mycket.

Erik kom ut till vardagsrummet där jag står och surfar (som vanligt)

- Mamma jag är hungrig. Kan jag få lite käk? (jag tänkte det måste va pappa som har varit framme igen).

Igår så ropade Erik till mej när vi va ute: - Mamma! Pappa är övevävig (överjävlig)...


Fyra mil blev 3...

Herregud vilken strapats . Innan sommaren fick Karin, Ulle A och jag för oss att gå vildmarksleden. Idag genomfördes det - nästan. Vi startade kl 06 imorse och vandrade här ifrån Ryggebol mot Skatås i väster. Vid gott mod och ytterst kavata om att 4 mil skall vi väl klara! Okej, kl 05 när jag gick upp så kunde jag inte förså hur jag kvällen innan hade tyckt det hela skulle bli kul och att det va en mycket bra ide. Nu kändes det bara helt vansinnigt och jag undrade hur jag skulle ta mej ur det... Har jag inte ont någonstans... nääää.

Iallafall. 30 km senare så gav jag upp och de andra hängde på. Sanningen är den att de andra två hade klarat hela men jag har sämre kondis och fick kapitulera! Kjell kom och hämtade oss och gav oss lift hem. När jag duschat av Leo och gett honom mat så åkte mina kängor av. Mina fötter såg ut som fötterna på en död människa som legat i vatten för länge och jag mådde illa.

Nu har jag ont i mina fötter och skavsår på dumma ställen... stel i benen och stum. Men glad.

Foto tävling!


Blind katt!
Foto: Sofia Karlsson


Badkrukan
Foto: B-M Jedmo


Wehoo!
Foto: Nicklas Lidevi


Och katten rann ner för trappen...
Foto: Beatrice Nylander


Oväntat besök!
Foto: Karla Dahlstedt


Undra om hans fru vet detta...
Foto Kjell Rosenkvist


Törsta anblicken va en konstig snigel...
Foto: Sofia SanglöfSol? Kom tillbaka!

Sommarens bästa dag. Vet inte varför men jag njöt verkligen därute på klippan. Solen brännde gött i huden och jag fick hoppa i varje kvart för att inte kollapsa helt.
Jag läste Stieg Larssons bok "Män som hatar kvinnor". Shit va bra den va. Urbra! Nu håller jag på med "Flickan som lekte med elden" och jag har höga förväntningar.

Sommaren har varit så bra - kan verkligen inte klaga. Speciellt de senaste två veckorna!

Jag längtar inte tillbaka till jobet med det känns okej att gå tillbaka nästa tisdag. 8 veckor fick mej att ladda mina batterier iallafall.

RSS 2.0