Vårkollektionen här

Kolla in den här
Me&i


HURRA


ULLEVI 9 AUGUSTI
JAG KOMMER GÖR ALLT FÖR ATT FÅ TAG PÅ BILJETTER!!
VEM VILL GÅ MED????

Done!

Med 18 minuters marginal klarade jag mitt "renoveringsshema". På söndagen skulle det vara klart och det blev det. Hade jag vetat att KURA va skitjobbig att sätta ihop vet e 17 om jag köpt den. Micke och jag slet i minst 2½ timma...
Men...nu är jag nöjd! Skall bli kul att se va E&E säger imorgon... Spjälisarna har stått i vårat sovrum under tiden jag målat men men nu skall de ut - på backen och eldas upp. Verkligen välanvända!

FÖRE
EFTERSikka brudar!


Samma humor!


Elin och kusinen Julia. Dessa två kommer bli livsfarliga ihop!Bokat och klart!

HÄR SKALL VI FIRA PAPPA (OCH MAMMA)


LÄÄÄÄNGTAR!!
Lite från i sommras.


HEJ!
Ja, nappöverlämnandet gick ju hur smidigt som helst. Elin accepterade att BabyClara nu är ägare till alla napparna. Erik har frågat efter napp när han skall gå och lägga sig. Han lägger huvudet på sne och plirar och frågar efter nappen. Men det är precis som om han redan vet att spelet om nappen är förlorad och när jag säger att BabyC har napparna så ber han om Barbapapaboken istället. Yeyy!

Renoveringen av E&E´s rum går fint och är näst intill klart. Nu är det bara sängen som fattas och den ligger uppradad på Mickes släp och blir om målad till vit kulör. Gillar inte furu så mycket. Ett tyg skall till för att höja mysfaktorn lite och jag har fått span på ett tyg men jag vill se det i verkligheten. Det kommer bli kanon och på lördag hoppas jag att den står i rummet och att de sover gott. Hoppas det inte blir för mycket bråk om vem som skall sova överst...

Lång rolig dag!

De små vaknade ju rätt tidigt och jag sjöng ja må dem leva i mörkret med en på var sida. När jag va klar och det blev tyst sa Erik direkt

-Var är min Bobcat?
-Ni får springa ut och kolla i vardagsrummet...
Aldrig så fort har de två kommit på fötter och rusat ut dit.

Nappöverlämnandet till babyClara gick fint. Erik va inte helt med på noterna men han gav henne dem och fick hålla henne. De frågade ju givetvis efter napparna när de skulle sova men de somnade utan gnäll. De hade nog insett att napparna inte kommer tillbaka mer. Hoppas det iallafall. Elin kramade Pippi-dockan och lilla gubben som hon fick av Clara och Maya. Erik hade sin panda.


3 år

Det är en stor dag imorgon. Elin och Erik fyller 3 år. De är hyfsat förväntansfulla och vi har ju inte direkt sparat på informationen om vad det innebär.
Söndags eftermiddagen tillbringade vi på Toy´s r us  där de fick välja presenter. Okej, lite styrda blev de ju av oss men Erik ville bestämt inte ha Fyris (i byggare bob) utan hellre en polisbil och en Bobcat. Elin röjde i gosedjurshyllan hela tiden. Det är enklare till Erik vi vet ju ganska klart vad han gillar. Elin däremot har inte någon egen nisch. Men det kommer nog bli bra tillslut.

En annan mycket viktig detalj imorgon är att alla napparna, och de är en del till antalet, kommer att ges till BabyClara. Det är verkligen hög tid att sluta med dessa och ett alternativ var att gå till nappträdet i Floda men nu blir det inte så. Clara kommer få två klasar med nappar och jag hoppas att själva överlämnandet kommer gå smidigt! Vi får se. Skall försöka doklumentera allt så ni kan få se.

Bloggandet har fått en annan prioritering. Jag upplever inte att jag hinner. Vi är ju inte lika mycket hemma längre och jag har ständig bloggtorka. Skall försöka skärpa mej. Lovar.


För 3 år sen såg jag ut såhär. Min underbara syster tar bilder på mej och förevigar. Nu kan jag skratta åt storleken men det skär i mej när jag tänker på hur fruktansvärt jobbigt det var...112 kg.
20 dagar kvar. 20 dagar!!!!
Det roliga är att det står en tårta framför just mej.


En Ulle-låt.


En vanlig dag på jobbet!RSS 2.0