I älgtider!


Dumper med pappa!


Höstpromenad & höstfix

Lite udda?

Jag förljer en fotoblogg som heter Mettes fotoblogg. Hon tar urfina bilder och nu senast har hon lagt upp fina bilder på ett bröllop. Jag tyckte det va lite udda dock att gifta sig i kyrkan utan någon släkt eller vänner inbjudna. Helt tomt lixom. Eller så va det deras grej? Kolla här!

Kärlek!


Hon är så glad i denna jackan. Hon älskar den!


Det bästa va att det låg en enkrona i ärmfickan. Hennes första egna krona!


Erik lastar stubbar.


Kör ner dem till garaget!


Underbar morgon promenad med Lova och Leo!


Sötisar.


Sötisar!

Vita maskar och röda koppor

kommer ur Musses bak!  Det är så äckligt!

Jag vet inte hur det kunde bli såhär med följande läsning kan får det är vända sig i magen på vissa bla mej! Jag fick tablett Drontal, en avmaskningstablett rekomenderad till mej när jag köpte Musse! Den tabletten skulle ta runbbet och käckt va det med eftersom det va en hyfsat stor tablett som va enkel att trycka ner i Musses gap. PERFEKT! Musse är 3 år. Jag har avmaskat honom med Drontaltabletten i samanlagt 6 omgångar! Hmmm.

I går när jag satt och åt så kom Musse in i köket och i pälsen hade han en vit spaghettigrej. Det tog ett tag innan jag insåg att det va en mask från Musses tarm. Jag tyckte det hela var ytterst märkligt eftersom jag är sååååå noga med avmaskningen! Musse åkte på utsidan med torrfodret i en skål på altanen. Sorry Musse!

Igår lite senare på eftermiddagen så besökte jag apoteket och jag frågade efter en avmaskningskur till katt som tar rubbet. Tanten i kassan svarade att någon sån kur finns inte till något djur. Det finns två olika sortes maskar och olika preparat biter på olika maskar. Hon bad mej beskriva och jag förklarade spaghetti-masken. Jaha men då är det inte konstigt för Drontal tar absolut inte den masken.

Jag mådde illa. Jag drog mej till minnes när jag fick Musse då hade han samma mask som han har nu och med facit i hand så har en heller aldrig försvunnit eftersom Drontalen inte tar den. ÅHHHHHHH!

Musse är fortfarande på utsidan och han får komma in ikväll. Då skall alla maskar vara döda och utbajsade!


Erik har kanske vattkoppor. Ja han har 3 röda myggbettsliknande fläckar i nacken. Typiskt vattkoppor. Jag ringde ner till BVC igr för att få det bekräftat men hon kunde inte säga 100%igt eftersom han inte hade fler än 3. Men imorgon vet du säker efter det då är ett snabbt förlopp. Ja ok vi avvaktar till imorgon. Men jag vet inte, han har fått en koppa till i tinningen. men han har ju inte på hela kroppen som jag fattade att det skulle bli. Jag får ringa vid 11 idagigen och kolla vad jag skall göra. Jag kanske kan få komma ner till BVC och Maj kommer ut och kollar på dem ute. Vattkoppor är grymt smittsamt och in på BVC vill de inte ha honom på av det!Jag är med på en stegumaning igen. Förra stegutmaningen jag gjorde gick inte så bra men jag gick ju mer än jag gör idag iallafall. Nu ordnar Junitjej en stegutmaning. Det är bra att ha en morot att ha för att gå ut och gå! Fram med stavarna igen!
 

RSS 2.0