Idag enligt Erik och Elins önskan.

Åka tåg!


Bästa sen TV4 kräkningen!

Jag har flabbat hela förmiddagen åt denna.
Vad säger man som bestman?
Oj? Förlåt? Sorry? Shit happens?


04:16...

...ulkade Elin och jag tog det säkra före det osäkra och gick upp.  Då hade vi hållt på sen 03:20 då Elin hostade så hon kissade ner sig. Upp och byt. I med hostmedicin som smakar skit och då kom första spyan. Näääää!!! In och byt igen. Vi gick och la oss i hopp om att hon skulle somna om igen (!!). Hon hostade som en galning i nästan en timma och det hördes tillslut att nu kommer nästa spya. Väl uppe fick de välling och Elin satt i mitt knä och drack. Då kom hennes livs första kaskadspya. BRÄÄK! Klockan 04:35 stog Elin och jag i duschen. Elin sa: Mamma och Elin dussa morgon... hmmmm. Idag blir det VAB.


Hur mysigt det än är med vinter,jul och allt vad det innebär så vill jag ha tillbaka sommaren.
Går det?
Någon?

Söndagen!

Hela familjen drog till Stockevik på söndagen. Regn och blåst och det va ju inte mildare väder ute vid kusten. Här kommer lite bilder från våran dag.


Erik skojar i bilen!


Allihopa påväg ner till badet.


Lova - den mest badtokiga av oss alla hoppade glatt i utan problem!


Ja ni kan kasta den igen ser ni! Jag hämtar!


Offer efter nattens oväder!

Äntligen!

2/11 skall jag få uttnyttja min vinst!
Skall bli väldigt kul!


Blöjfri?


Japp då testar vi utan blöja på Elin inatt. Hon har varit torr på morgonen flera dagar nu och ikväll så "glömde" vi att ta på en blöja. VI får se hur det går...

Plocka själv!Fick ett himla bra tips på jobbet idag av J som är ett dinkelfreak. Schysst, eftersom jag har ändrat mina matvanor de 2 senaste månaderna. Risentas muslimix. Väldigt nyttigt. Eftersom jag tycker att alla muslis som finns och som är färdigblandade är så tråkiga så passade ju detta mej perfekt. Smakade ikväll och det va verkligen skitgott! Supergott! Har gått förbi den tusen gånger på ICA men inte riktigt kollat och orkat bry mej. Förrän i dag.


Polishund/räddningshund!


Älskade docka.Hon älskar sin lilla docka. Hon bär den, byter blöja, bäddar ner den, bäddar upp den, matar den och frågar om alla vill hålla. Hon visar hur man skall hålla under rumpan. När dockan är nerbäddad tittar hon myndigt på dej och säger - Nu ligger han gott!

Ha en bra dag alla!


1805 kr!

Jag fick för mej att städa ur det stora ekskåpet i vardagsrummet. Sagt och gjort - jag började röja ur. Mycket hamnade i släng hgen och mycket åkte tillbaka in i skåpet fast i snygga högar. Tro det eller ej men jag hittade 1805 kr i skåpet som jag inte visste att jag hade där. Visst är det kul! NOT!!!! Alla är antingen bonuscheckar, värde kort eller presentkort som alla har gått ut! Jag vet inte om Inred eller New Point har bästföredatum på sina presentkort men jag skall iallafall gå ner och fråga. Det handlar ju iallafall om 1600 kr!!!Underbara sommar!


Nästa vecka

...som kommer är lite lugnare än den som varit.

Måndag: Jobba dag
Tisdag: Jag kommer jobba med Lindra uppgiften + läsa artiklarna som är seminarium på nästa vecka. Sedan jobba natt.
Onsdag: Sover efter natten.  Gympa med barnen på eftermiddagen.
Torsdag: Ledig barnen och jag hemma. Planerar en tripp någonstans men vet inte vart?!
Fredag: Jobbar dagen.
Lördag: LEDIG!!
Söndag: LEDIG!!


Musse katt blir tjockare och tjockare...

Han sitter här och tigger hela tiden. Snäääälla ge mej mat. Så fort jag går ut i köket så galopperar han efter och drar om i ingången till köket och hoppar i höjd med kylen och i samma stund som han landar på köksbänken sätter han sig ner och lägger på "ge-mej-mat-blicken". Imorse va inget undantag och jag kom faktiskt på att han faktiskt är likadan varje höst. Han tjockar helt enkelt på sig inför vintern. Det är ju betydligt kallare nu och han skall ju klara sig ute.

Egen dag :))

Micke tog med sig barnen i morse och drog till gud vet vad!?! Jag har haft en dag helt för mej själv! Det är underbart att vara hemma i huset helt själv. Jag har gjort en lasange som vi skall käka imorgon när mamma och pappa kommer. Mamma och pappa har varit här och lunchat idag. Mysigt att de kunde komma och att det va tyst och lugnt så vi kunde samtala utan att jag behöde röja efter E&E.
Nu är lilla Hanna Aiff här medans övriga familjen är på simskola i Alingsås. Hon springer runt med Eriks panda och fnittrar.


För oss morgonpigga!

Det är ju jättetur att SVT satsar på kvalite för oss morgonpigga *gäspar* småbarnsföräldrar. Erik och Elins nya A-B-S-O-L-U-T-A favorit kommer från en, vad jag tror är från Brittiska BBC.

Erik och Elin sitter som förstelnade kl 06:30 när I drömmarnas trädgård startar (då har de varit vakna minst 30 minuter)! Dora, Postis Per, Elias och till och med Erik storfavorit "stora maskiner" får stå tillbaka när Pontipinerna, Makka pakka, Tombliboerna, Daisy och alla de andra tar sin plats i TV rutan.

Medan de sitter och kollar sitter jag givetvis med datorn i knäet och jag gogglar runt och söker lite info om dessa små figurer.

Här finns en liten beskrivning av Makka Pakka:
"One of the smallest characters in the garden, Makka Pakka likes nothing more than collecting and washing little stones. He also enjoys washing and drying the faces of the other toys. Makka Pakka sleeps in his little cave, he has a little stone bed which is covered with colourful bedding."

Här kan ni titta på en snutt:

Rätt skall vara rätt!

Erik gillar ju grävmagiiiner saom han själv säger. Härom dagen på dagis så va de ute och lekte och dagisfröken ropar till Erik:

Dagisfröken: Titta Erik en traktor!
Erik: Var?
Dagisfröken: Där borta!
Erik: Var?? Tittar febrilt omkring sig!
Dagisfröken: Där! (Pekar)
Erik: Nä, det är inte en traktor. Det är en ulelastare (hjullastare) med massa makadam.

Stegutmaning

Är med i JUNITJEJS stegutmaning! Kul! Hade lite problem i början med inloggning till promenix men nu funkar det. Hinner inte skriva mer för jag skall väcka kidsen.

Hejhopp!

Sämre väder!


 

Mitt USA-fynd.

Nu skall de på! Eller jag kommer damma av dem iallafall. Mina snygga Hunter stövlar som jag köpte lite billigare i N.Y.C. Blir det en regning höst kommer jag vandra runt i dessa hela tiden. SMART! Eller vad säger du syrran? 

 


Ävelunge!

Erik och Elin leker att de åker till Stockevik och kör med Bandis och Rulle på vardagsrumsgolvet. Mitt i leken blir de helt förstelnade och deras uppmärksamhet riktas mot TV:n. Ni vet sekvensen i Madicken där Lisabeth käftas med Mia och hennes lillasyster. Jag har en katt som heter Gosan pilutta dej det har inte du! Jag har en ärta i näsan pilutta dej det har inte du... Plötsligt är slagsmålet igång och Erik och ELin glor helt paralyserade. Jag tycker det är lite gulligt för jag gillar ju Madicken. PLÖTSLIGT kallar Mia Madicken för jävelunge och det tar inte två sekunder till Erik upprepar väldigt tydligt. Ä-V-E-L-U-N-G-E! Jag ångrar mej nu att jag satte på tv:n överhuvudtaget. Hoppas han glömmer det...

RSS 2.0