*Sing Star*

Min mamma är rolig. Igår kläckte hon att hon ville ha en kareoke maskin! Syrran och jag kollade på varann och det glimmade till i våra ögon. Båda tänkte samma. Singstar! Några snabba samtal till Henke som fortfarande jobbade kvar i stan och hans huvuduppgift på fredagen blev att skaffa hem ett singstar spel. Nu ikväll har vi dragit igenom hela schlagerprogrammet. Hes sitter jag nu och försöker rädda min röst! Shit va kul det är!


Hemma igen!

Hemkommen från Kalmar. En trevlig midsommar vecka där. Nu är jag hemma tvättar igenom allt och laddar iför Stockevik. Hoppas sommar väder kommer så vi kan tillbringa dagarna vid standen. har börjat stava igen.  Nu snackas det både om Midnattslopp och faktiskt Götebergsvarv. Då måste jag ta ändan ur vagnen och börja röra på mej igen.


*SUCK*

Sitter på jobbet och väntar på att det skall hända något. Blir sastlös av allt väntande. Fixade lite med kodmallen undertiden. Det får bli tråkvitt och svart så länge!

Nytt och fräscht!

Jag kommer nog inte få tillbaka min gamla design och eftersom jag inte sparade kodmallen i datorn så är det ju bara att börja om. Min fina header som jag haft skitlänge är det dax att byta ut så jag får börja om. Nya bilder och så. Men den får se såhär tacky ut nu i några dagar eller veckor...

Imorgon gör jag mitt sista dygns pass på jobbet och sen är det 8 veckors semester! Vi, barnen och jag börjar med en vecka i Kalmar. Micke kommer ner med Bert på torsdagen och firar midsommar.

Underbart!

Hittade ett så himla gulligt klipp som går precis rakt in i hjärtat.

Percis rakt in!

Såna hår klipp kan jag inte titta på utan att gråta.

Så nu gör jag det!


Vinna en kamera.Tar cansen att vinna en liten söt kompaktkamera! Håll tummarna!

Blogg problem...

Det har hänt något med bloggen sen jag bytte bloggplattform - jag vet inte vad det är men jag hoppas att det snart är löst.

RSS 2.0