Hemma igen!

Haft en kanonvecka på Cypern med familjen. Visar en liten filmsnutt där Elin uppträder inför ca 150 pers hondansar och mimar till en låt hon gillar. Jäkligt starkt gjort för att vara 4 år. *stolt*
Elin är den till vänster i lila glitter klänning!


Nu är jag förberedd

Polisen: Ni körde för fort!
Jag: Oh, jag förstår.
Polisen: Kan jag få se körkortet.
Jag: Jag skulle gärna ge er det, men jag har inget.
Polisen: Har ni inget?
Jag: Jag har förlorat det fyra gånger för att ha kört onykter.
Polisen: Kan jag i stället få se registreringsbeviset.
Jag: Tyvärr inte.
Polisen: Varför inte?
Jag: Jag har stulit bilen.
Polisen: Stulit den?
Jag: Jaa, och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.
Polisen: Vad har ni gjort?
Jag: Delarna av honom ligger i plastpåsar i bagageutrymmet ifall ni
vill kolla

Polisen kommer att titta på mej, backa långsamt därifrån, ringa efter förstärkning.
Inom några minuter kommer det komma ytterligare fem polisbilar, och ett polisbefäl kommer närma sig med dragen pistol.

Polis 2: Kan ni gå ur bilen?
Jag: Är det något problem?
Polis 2: Min kollega har sagt att ni har stulit den här bilen, och mördat ägaren.
Jag: Mördat ägaren?
Polis 2: Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan?
Jag öppnar luckan, men där finns inget.
Polis 2: Är det här er bil?
Jag: Naturligtvis, här är registreringsbeviset.
Polisen är alldeles tyst.
Polis 2: Min kollega säger också att ni inte har något körkort.
Kvinnan gräver i handväskan, tar upp sin plånbok, och räcker sedan över körkortet.
Polis 2: Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen och mördat ägaren!
Jag: Jaha — och snart påstår han väl att jag körde för fort också?

Gul bil. ^OO^

Nu har jag jobbat med Adele i snart 5 veckor och det skall bli skönt med lite lugn och ro... Nä skämt och sido hon e skön.
Hon har lärt mej en mycket enerverande lek som jag nu fått på hjärnan och inte kan sluta med och jag har fört över detta till Erik och Elin - tyvärr.
När man är ute i trafiken så fort man ser en gul bil så skall man säga "GUL BIL" för då vinner man. Detta är helt sjukt för man blir helt fixerad av detta. Nu kan Erik och Elin detta med så de skriker GULBIL JAG VANN och skrattar hejdlöst. Vi var inne i leksaksaffären idag och Erik kollade på småbilar. Det stog massa mammor och pappor runt om bla två från Eriks dagis. Jag fick syn på en lite gul leksaksbil och säger till Erik GUL BIL JAG VANN. OCh Erik flabbar. Mamman och pappan skickar menande blickar mot varann och jag känner tydligt att jag är måltavlan. JAG KAN INTE SLUTA! Jag satt ensam i bilen påväg hem från jobbet och så kommer det en gul bil och passear men jag har inte någon att säga gul bil till så jag ringde upp Adele och sa "gul bil" till henne och slängde på luren. Moget va?

Skrattar så vi döööör!


Vårruset


Här ser ni laget "NÄr kommer picknick korgen" Mysig kväll fast kall.
Funderar på tjejklassikern. Finns det något som heter så?

Mc Clyns

Jag har fått iväg en beställning av en MyClyns®. Det är en bakteriedödande spray som är den enda spray utan alkohol som desinficerar ögon, näsa, mun och öron, öppna sår och slemhinnor. Oberoende laboratorietester visar att MyClyns® är säker att använda och är dokumenterad effektiv på reduktion av t.ex. Hepatit C, HIV, Tuberkulos och influensavirus.

För oss kommer den va bra mot småsår och behandling om barnen bränner sig på brännmanet eller brännässlor... ja ni fattar i väskan och psch, psch - klart! Börjar se över mitt lilla reseapotek inför Cypern. Den skall fyllas på med Paracetamol och Ibumetin i olika valörer, Voltaren, Antibiotika, Betapred, Nezeril, plåster, fästingbortagare.


Ladybug vs spider

Åhhh varje morgon kl 0745 så sitter till och med jag bänkad. Den lilla kortfilmen "Småkryp" är jätterolig. Detta är favoriten!


herrejävlar

Micke va ju ute igår och jag minns inte när han kom hem. Det jag minns är att han någon gång under natten drömde något väldig hemsk eftersom han skrek: sluta SLUTA S-L-U-T-A!!! Han stog vid fotgaveln och hyperventilerade och jag började undra vilken drog han har haft i groggen...
När jag vaknade och innan jag tände lampan känner jag att näsan pulserar och jag tänker att jag måste fått en smocka i sömnen av Micke. Jag känner på min ömmande överläpp och blir helt kall. Jag flyger upp och rasar ut på toaletten. I spegeln stirrar jag på ett ansikte som är nästan helt oegenkännligt! Herreguuuud! Sikken jävla inåtfinne! Den sitter mellan överläppen och näsan och shit va öm den är!  

Syrran in action - en vanlig dag på jobbet
RSS 2.0