<;)

♥♥ TACK PAPPA FÖR HJÄLPEN♥♥


Foto utställning i Lerum


Utkast: Elins vattkoppor ...

Elins vattkoppor börjar ge sig. Vissa är fortfarande vätskefyllda men jag hoppas att detta ger sig i helgen så att jag kan jobba nästa vecka. Jag avvaktar tills på fredag tills jag bestämmer mej. Idag har vi handlat. Ja det kanske inte är helt okej att dra med henne till ICA men idag sket jag i det. Efter ICA bad  hon jättesnällt om att vi skulle stanna på Aludden. Fortfarande inte bästa stället att ta med henne till men jag sket i det med. Efter det så åkte vi hem och käkade lurre. Vi grejsade lite i trädgården och Elin lekte med sina nallar. Nu väntar jag på att Erik och Micke skall komma hem och att mamma och pappa kommer. Pappa hjälper mej med deklarationen och jag bjuder på middag. Det blir favoriten Fiskkakor med spenatcréme.


Sjung och va glad


Till syrran som är i New York för 3e gången på 1 år!

känns lite tanklöst


Stackars människor!

roar sig


Elin dansar kring sin dockvagn

Dumma prickar!

Mamman: Elin? Vad skall vi hitta på idag?
Elin: Åka till Kyrkis? (jätteglad)
Mamman: Nja kanske inte just kyrkis...
Elin: JA JAG VET! Vi åker till moster Karin!! (jublande glad)
Mamman: Nä det är inte någon bra idé det heller...
Elin: Varför?
Mamman: Jaaaa moster Karin vill inte ha prickar.
Elin: Mamma! Vet du va?!?!  
Mamman: Nä vaddå?
Elin: (ser ut som hon knäckt världens grej) Hon kan få medicin!!!!
Mamman: (ser ut som hon knäckt världens grej) Elin! Vill du ha en glass?


Bra jobbat


Fin rabatt igen!

Tapper liten tös!


Trots att hennes kropp är totalt full med koppor (syns inte på bild) är hon ganska glad.
Hon ojar sig emellanåt och tycker det är jobbigt. Här i vitsippshavet vid Aspen
hade vi en mysig stund med utefika och glass.

Mamma och pappa hycklar folk från sydliga breddgrader


Läckert


Smart lösning!

Duktiga Anna och Classe

Det är så rioligt att det går så bra för BabyC och hennes nya sovrutiner. Anna och Claes kör "sova hela natten" kuren, den som vi kurade Erik och Elin med när de va 4 månader prick. Då blev det ett enda ätandes på dagen och tider att hålla för att 5 dagar och 5 nätter senare sova i 10-12 timmar. I sträck! Det funkar verkligen och hur skönt är inte det på en skala??? vi kan falla tillbaka på detta om Erik och Elin blir krångliga av någon anledning och fortfarade är de inta knussliga att lägga. Inte någon gång har de gått ur sin säng efter nattningen. Inte en enda gång!


*garv*

Hysteriskt roligt!


Jag fick ett brev.


Mitt i livet och plötsligt kändes det så kort.
Inte för att man dör bara för att man går i pension.
Det känns bara jävligt avlägset...

Den röda hundenPå kvällen när vi sitter och kollar på tv så söker han ständigt en plats i soffan hos oss. Efter tillräckligt många "gå och lägg dej Leo" så ramlar han ihop i en hög på runda mattan. När vi går och lägger oss så hinner jag borsta tänderna och kolla ungarna ställa deras dörr på glänt och stänga till vår egen. Jag sitter på sängkanskanten och hinner precis krypa ner under täcktet när jag hör de släpande stegen. Alla som har en setter vet vad jag menar. Han öppnar dörren med nosen och släpar sig fram till min säng. Suckar högt precis som han tänker -"häpp ingen plats till mej ikväll heller". Jag lyfter undan täcket vid fötterna och säger okej då och innan jag slutar meningen så ligger han redan där. Ihoprullad som en kanelbulle. Stor suck.

Nu på morgonen så sitter ungarna och jag i soffan och kollar Dora. Då kommer han igen, släpandes. Stor suck. Ingen plats till mej. Sillslut tar han plats i stolen. Lägger sig tillrätta. Stor suck.

Innan så har jag varit ganska klar med att efter Leo så vill jag inte ha en ny hund. Hunderiet kommer Micke stå för. Vi pratade och Micke menar att Leo kan leva minst lite länge till. Han är ju 7 år idag. Rane blev 12 och Gizmo blev nog något  i den stilen oxå. Men igår så surfade jag runt på diverse setter kennlar för att kolla lite. Kolla lite. Bara.
Det är ju så man bara dör. Irländska setter valpar är något av det sötaste som finns. Kennel Dubliner där Leos pappa finns har jättefina hundar. Leos mamma ägs av Jennie en kompis till mej men hon har inte någon regelbunden uppfödning. Sen har vi Kennel Discovery i Veddige. En annan kennel som har mycket fina hundar. Jenny känner jag ju och många av deras hanar är väldigt väldigt fina.

Det är svårt att veta hur det blir den dagen då Leo är borta.


Foto: Kennel Dubliner

Uppdatera

Kommer hem efter ett nattskift. Det va lugnt och vi hade ingenting på hela natten. Det va tur det med tanke på att ungarna är hemma idag eftersom vi har vattkoppor. Erik är helt prickig fast inte så farligt. Bara på magen ryggen och benen. Inget i ansiktet. Ni skall se att Elin kommer få och hon kommer ha millioners millioner. Otur som hon har den lilla skruttan.  
En bekant till mamma och pappa, Sussie Olofsson har addat mej på Facebook. Kul. Hennes dotter Jossie reser jorden runt med jobbet (hur kan det va sant) i samband med ocean race. Här kan ni kolla hennes reseblogg. Tänk sikket glidar jobb! 

Igår hade vi en jättelång to do lista som jag ville beta av innan jobbet. Det va massa telefonsamtal och jag fick sitta i telefon kö halva förmiddagen. När det va klart så skulle vi ner till Lerum för att handla och jag stoppade in ungarna i bilen. Väl nere i Lerum parkerade vi och jag skulle hoppa ut. När jag stack ut foten så såg jag att jag glömt ta på mej skorna. Jag ålte runt i mina filt tofflor. Hmm. Det man inte har i huvudet får man ha på fötterna eller???? Vår. Glass. 18°. Torget.


Stenmalns sippor!

Mina nya!


Gästblogga? Jag?

Till min stora förtjusning så har jag blivit tillfrågad om jag vill gästblogga i Alingsås tidning. När Björn frågade så kunde jag ju inte hoppa upp och jubla utan fick hålla masken och svara -Javisst kan jag tänka mej det. (TJOHOOOOO!!!) jag misstänker att en viss Karin Winge ligger bakom detta och det är ju super kul! Jag skall blogga under 7 dagar i deras nätupplaga och två eller tre av dessa kommer publiceras i tidningen. Det kommer bli lite personligt men mest fokus på ambulansjobbet så klart. Det är ju det som är min koppling till Alingsås. Det kan bli hur kul som helst. Jag har valt v. 19 då det är en vecka då jag jobbar mycket. Bla annat så skall jag och Winge visa ambulansen för två dagis i Lerums kommun.

Jag filar redan på upplägget och det är riktigt kul!


Allum x III

ja denna veckan har det blivit 3 ggr faktiskt. Eriks overall från Ica har nu förpassats till brännbart. Den har tjänat som overall och gjort det bra. 79 spänn - kanske inte så snygg men den har funkat. Eftersom Micke ville upp och åka skidor en gång till så det blev att köra iväg och köpa något allvädersställ som kan fungera som skidkläder och lekställ till vår/höst. Pop har på tok för dyra kläder så dem dissade jag direkt. Stadium hade fina allväderställ typ Pop  - eller rättare sagt en total kopia för en 1/3 av priset. Jacka+byxa 499 spänn. För att jga skulle vara xtra ekonomisk så gick jag upp en storlek så de får vada runt i 110/116. Man kan ju tro att de va skitstora kläder men uppvikta ärmar och lite pös i bensluten får vi va nöjda med.

Letar småhus!


HIttade denna på blocket. Den kommer passa perfekt. Hoppas hon vill förhandla om priset.

Tack för idag!

Underbara vårdag! Vi, Elin och jag åkte på återbesök på kirurgmottagninen idag. Det va kontroll av såret. Jaghade ju redan talat om att vi skulle träffa Margareta på sjukhuset och Elin blev jätteglad för hon kom ihåg hur roligt det va sist. Hon fick leka med jätteroliga leksaker och det bjöds på klubba innan själva sårkollen. Skit pedagogiskt. Elin va ju helt med på noterna. Hon fick två klisermärken och sen bar det iväg till stan. Vi träffade Anna i Haga och vi satt och helnjöt i solen och snackade jobb. Mycket ambulans snack givetvis och hon berättade hur hon hade tänkt i det svåra valet ambulansen Alingsås vs. Gbg. Efter en låååång fika drog Elin och jag vidare till Ica där vi handlade middagsmat. Innan syrran och mamma kom och hälsade på lekte Elin länge i sandlådan medan jag solade. Idag är första dagen som Elin känns helt okej efter lunginflammationen. Skönt.
Man är ju snygg...

RSS 2.0