Hur gick det då?

Jo det gick bra.
När jag är nervös så pratar jag högt för mej själv och pratar långa haranger. Ver inte varöfr men jag tror det är att jag då mentalt förbereder mej. Jag pratade högt hela vägen till Alingsås.
Det blev ett glatt återseende på jobbet. Även om jag har träffat de flesta så va jag nu liksom TILLBAKA. Att va med på en APT vid sidan om, räknas inte.
Jag fick jobba med Anna. En tjej som har koll på allt och jag kände att inför henne kan jag bli en barbapapa och göra bort mej.
Mycket sitter i ryggmärgen och mycket har jag liksom "lagt på hyllan". Det va de som låg på hyllan som gjorde mej överrumplad nar jag väl hade patienten framför mej. -"Öhhhhh hur gör vi nu"?
 
Vi började med att koll bilen på morgonen. Jag och Anna gjorde det tillsammans för att få bra överblick. Det var lite nytt men mesta va sig likt.
Sen va det lite praktiska saker som login till journalsystemet och mailboxen. Nya stövlar och hitta larmjacka och byxa som passade.
Sen va vi ute på ett larm och jag skötte väl mej, fast jag kände mej otroligt ringrostig. Vi lämnade av på Östra sjukhuset och jag träffade några jag kände och fick slänga några ord.
Dagen va över innan jag hann blinka och sen va det oootroligt skönt att komma hem till två små ungar som ville kramas. Och en kille som oxå ville kramas.

Jag vände i princip i dörren för att åka ner till grannen på Me&I party. Jag köpte två t-shirtar och varsin solhatt.

zzzz
zzz


zzz

 

HURRA

Yippie!

Tillbaks på jobbet för ett ögonblick...

 aaa
Idag har jag satt upp mej på jobb på ambulansen. Om jag räknar efter så är det alltså sommaren 2004 som jag jobbade heltid senast. 2006 föddes barnen, 2005 va jag gravid, 2004 gick jag i skolan. 2004. Nu är det 2007. Jag behöver väl inte säga att jag blev lite nervös?!  Så nu har jag fått lite att tänka på. Hmm. Det är helt okej att gå in såhär när jag vet att jag får va hemma igen snart. Jag vill inte  - under någon omständighet börja jobba. Men om Micke ändå är hemma så går det ju bra.

Jag hör det jag vill höra...

Undra om Tomas blir lite chokad när han läser om sig själv på bloggen. Jag skrev att han skulle snickra här i lördags. När Micke säger till mej att "Tomas kanske kommer på lördag" registrerar min hjärna "Tomas kommer på lördag". Lite pinsamt fast lite kul...

I lördags kom mamma och pappa hit och mamma lagade god mat som vi åt. Det va jätte trevligt och gott.
Elin har varit lite krasslig  i helgen men idag mår hon mycket bätte.  

POKERFEJS!

a

Detta skall jag kolla på ikväll och hela nästa vecka.

Övervåning...

mÖvervåningen börjar bli klar och denna soffa har jag spanat in. Vi har sagt att vi skall ha en i skinn men nu när jag har sett denna så har min övertalningsprocedur börjat. Visst e den snygg? Det finns en fåtölj till, men jag får först fixa soffan.


Jag skulle klippt mej idag men så ringe frissan och sa att hon hade fått nackspärr. Jag hade trott henne om hon inte glatt hade kvittrat att hon hade jätteont... Jag fick en tid imorgon istället kl 11. Det blir väl bra.
Har tappat hår efter graviditeten och nu är utväxterna jättefula. Det kommer bli en traditionell page.

Here we go again...


eeElin har öroninflammation igen. 6:e gången. Eftersom jag inte är helt kyrant heller och inte orkade åka till Borås fick en doktor på Lerums vc tillåtelse att titta henne i öronen. Resultatet va givet. Röd buktande trumhinna. Nu blir det Spectramox i 10 dagar - igen.
Vi fick avboka pulkaåkningnen med Ludde och Karin i em - tyvärr. Just nu sover de små gott. Syrran e påväg hit och vi skall nog dricka några liter Te.
Annars händer inte så mycket i mer i dag. Det blir och kolla på Let´s dance ikväll och slö i soffan. På lördag skommer snickaren hit och snickrar vidare med våra lister och på söndag gör jag ett dubbelpass på akuten. Money, money, money!!!!

Torsdag

Idag har vi varit hemma hela dagen. Klocken 13 kom Stina, min arbetskamrat och hälsade på. Elin och Erik showade och visade allt de kunde. Vi hade en mycket trevlig pratstund och vid 16 åkte hon hem till Vårgårda igen.
Micke lade sig väldigt tidigt eftersom det skulle bli jobb vid Volvo på natten. Ojojoj. Micke e trött på snön. Inte jag, jag gillar snö!

Baby!

Dior, Versace, True Religion, Armani, Burberry, Ralf Lauren


qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

ONSDAG!

200Idag har vi varit på kyrkis och det va fullt ös! Erik och Elin knallar runt och vill vara på ställen de inte får vara på. I kuddrummet, vid leran och öppna dörren och då ut. Jag springer och hämtar dem och de knallar iväg igen. Hehe.

Karin ringde förut och frågade om vi verkligen kunde ha Lova (deras hund) vecka 10 när de åker till alperna. Det kunde vi. De har försökt få in henne på ett hundpensionat men de va fullt. Det blir nog en livad vecka och vi får föra fotodagbok så de ser va vi gjort. Det blir kul.fg
Hittade en lite ful gubbe på en annan blogg som jag måste lägga in.
Han hoppar runt och bajsar!
Undra hur man kan komma på och göra en sån??
Ful va?


Har jag tur eller har jag tur??

Nettan, min mammakompis ringde i eftermiddags och undrade om jag ville hänga med på en mini-spa-kväll. Eftersom jag har svårt att säga nej när kompisar ringer och frågar så sa ja ju givetvis -JAPP! Det skulle visa sig va exagt rätt beslut!
Nettan känner någon på M2, en mäklar firma. De ordnade en mini-spa-kväll för VIP gäster. Hur jag hamnade ibland dem kallar jag bara ren tur.
Iallafall. Vi kom dit och det fanns ALLT. Massage i alla former, pedikyr, manikyr, ansiktsrengörning, makeup, minispa, färganalys, vaxning av ögonbryn. ALLT GRATIS!! Vi va snabba att boka nack/axlar/rygg massage och vi gick först på en rengörning av ansiktet. Direkt efter det så vaxade och färgade jag mina ögonbryn. Efter det så blev jag sminkad. Behandlingen efter det va en handbehandling och den va jätteskön. Sist gjorde vi en färganalys. Resultatet blev detta. Jag är vinter. Iskall. Jag skall ha kalla klara färger. Om jag vill ha milda färger skall jag välja mild rosa, mild ljusbå, mild ljusgul osv. Färganalysen va jätterolig.
Det va väldigt roligt att komma iväg på detta mini-spa. Tänk att jag bland alla Nettans kompisar va den som fick följa med. Jag är så tacksam!


Fram med Gudrunlådan igen...

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=327713

Närkontakt med Mickel räv.

Idag så gick vi ner till Kyrkis. Att gå dit tar ca 50 minuter. När vi kommer ner till Sävån så skall man gå över en liten bro. Plötsligt dyker det upp en räv alldeles framför oss, kanske 15 meter. Han springer ner och ut på bron som vi skall över och vi stannar och kollar på honom. Helt plötsligt kommer han tillbaka över bron igen och rakt mot oss. Han ser oss hela tiden men bara fortsätter rakt emot oss, helt orädd. Plötsligt säger Lisa: A´de? (va är det?) Då sticker han av ner ibland buskarna. Lite gulligt. Jag har aldrig sett en vild räv på så nära håll.

Ny vecka. Vad hittar vi på?

Nu är det en ny vecka och vi har några inplanerade saker att göra. Jag tänkte att någon av dagaran köra ett foto i timmen . Kanske tar onsdag då det händer ganska mycket den dagen. Jag har lite bloggtorka just nu. Har inte skrivit så mycket på sista tiden. Jag har gjort lite förändringar här i layouten istället. Jag ville åegentligen ha lite vår/påsk stämning men det blev cerise istället. Får det om jag kan hitta någon fin äggbakgrund...

Måndag så blir det kyrkis mellan 9.30 -12.30.

Tisdag är det mammaträff hos Susanne och Oscar.

Onsdag blir det babysim 9.15  med morfar om förkylningen är bättre. Efter det är det kyrkis igen. till 12.30.

Torsdag
kommer min arbetskamrat Stina och hälsar på. TREVLIGT!!!

Fredag så hoppas vi på fint väder så vi kan va nera på Aluddens lekplats. Efter det tar vi en god lunch på Providore. Det är en höjdpunkt.


Erik åker kana

Vi va i Alingsås idag. Innan Jenny och Hanna kom så gungade vi och åkte kana. Här får ni se Erik och hans egen stil.


Bald Britney?!?!?!?!

Tror vi på detta? Det ser verkligen ut som hon rakat av sig håret! Oh my God! Antingen är hon galen eller så är det ett smart drag! Vad vet jag?!?!


Världens godaste drink.

jj
Ja ikväll blir det väl melodifestivalen och någon god drink. TYVÄRR har vi inte ingridiender till denna super goda drink. Micke köpte 12 flaskor vin igår så det kan hända att jag vinar mej lite ikväll...

Äventyr

Joacim har passat ett uppdrag till mej om 4 sanningar och 1 lögn. Kan ni gissa vilken som är en lögn?

  • Jag har legat i en påse som har släppts från en mast på 25 meter.
  • Jag har praktiserat paragliding över en båt i medelhavet.
  • Jag har åkt vattenskidor sen jag var en liten tös.
  • Jag har hoppat bungyjumping över korallblått vatten på Cypern.
  • Jag har dykt med tuber i 2 timmar.

aaaaNu utmanar jag junitjej och carina
 


Spännande värre!

Nu har vi vatten och telefon igen! Ibland undrar jag om detta huset är sant. I 6 månader har vi haft olika problem med el, tele, vatten, åska och jag har sakert glömt något. Nu skall allt iallafall vara åtgärdat och jag slipper önska att jag bor i lägenhet.

Idag har det varit full fart på vår väg iallafall. Först kom slamsugarbilen och Erik och Elin gjorde stoooora ögon. Sen kom Borrfirman och de hade oxå en stor bil och de kikade nyfiket. Sen kom faktiskt en polisbil, modell större glidandes förbi men där hann jag inte med kameran tyvärr...


baj
Slammkillen vinkade och Elin och Erik stog blixt still!

borr
Storögt kollade de borrfirmans bil backa upp på infarten.


Ikväll kommer Dennis, Maire, Kjell och Karin och deras barn. Vi skall ju åka till snön ihop och vi skall över en pizza planera lite.

86:or

k

TACK moster Karin för de fina pyamasarna. Dom har vi nu!

Vi längtar efter er!

CLARA, MAYA, JOHAN & GIA!

cm

aa

Vår kul!

Det händer mycket roligt under våren. Vi skall till Långberget med våra vänner och ha en snöhelg. Förra året var Erik och Elin så små men i år hänger vi på. De hade så roligt förra året och de hade så gott väder så vi håller tummarna att det blir en repris i år.

Den 17/5 öppnar Borås djurpark för säsongen. Vi kommer nog köpa ett Lejonkort så vi kan åka dit flera gånger.

Liseberg kommer det definitivt bli. Har inte varit där på väldigt länge och i år tänker JAG, bli den som drar ihop tjejgänget och tar en heldag med åkpass och hela köret!

Sen kommer jag nog hänga på Vattenpalatset både med och utan barn. Det är avkoppling att åka mer på vuxenkvällarna med mamma och syrran och bli masserad och sola.

Sen till sommaren kommer vi bada utomhus i havet. Vi åker till Stockevik med mamma och pappa. Där badar och solar vi.

3421

Bilder i kameran...

Dagen gick smidigt. Linus och Lisa var här i några timmar innan mamma Anette kom och hämtade. Här nedan ser ni fruktstunden. Kiwi och Nektarin serverades. Lille Linus fick banan innan han skulle sova.

idag.

Jag tömde min kamera igår och jag hade 366 bilder som jag inte hade sorterat. Här kommer ett litet axplock av dessa blider.

elinelinerikelinbadelinelinögonerikögeonrolned gångsoltakerikkrans25solelinbadljuselin erik trappelin klänningleo sover

Så sant så sant!

http://www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,998618,00.html

Godmorgon!

Klockan är inte mer än 05:21. Jag har precis gett E&E en flarra välling. De somnade om direkt. Gött.

Idag kommer Lisa och Linus hit. Jag skall passa dem tills Anette kommer hem. Hon har varit i Stockholm. Jag tyckte det va onödigt att Bertan skulle behöva ta en semesterdag bara för några timmar. De nappade och nu kommer dom vid 8 kanske. Anette kommer innan 12 så jag får underhålla de små i några timmar. Jag sa dock till Ulle med Moa att hon gärna fick komma en sväng. De hade ingen baby-rytmik så hon dyker nog upp. Igår kväll stekte jag pannkakor och gjorde en pasta sallad för att slippa stå idag när de är här.
Nu skall jag försöka somna om.
HEJ

Gratis GP!

När Micke fyllde 30 (tror jag) så fick han en jättefin brevlåda från Ulrika. Nu har tyvärr bervlådan havererat och den har plockats ner och begavts. Den ruttnade i träet och locket sprack när Per drog fram. Så nu är den gamla, gröna, jättefula brevlådan som vi köpte på posten uppsatt.

Men på den gamla lådan sitter det gamla GP märket kvar. Det har medfört att vi har fått Gp gratis. Skitbra, vi får se hur länge det vara men det är lite trevligt med lite morgontidning på helgen.

Micke har tagit barnen till farmor och farfar så jag är ensam och skall faktist gå att lägga mej igen. Känner mej lite krasslig och vill INTE bli sjuk nu.

N!
LYCKA TILL PÅ MÅNDAG!!
HOPPAS DU VINNER MYCKET!!!

MilleMolle

Kolla in så likt Milton!

MINA!

aatags

Beställt från M925! Längtar!

Försök att INTE skratta...


Elins första steg

Hon tog egentligen de 3 första när jag pratade med Marie i telefon. PLÖTSLIGT så släppte hon bara och gick. Sen när Karin va här så gick hon flera steg på raken. Vi filmade detta.ee

ww

RSS 2.0