Ny morgon

For att ha sovit pa spa och slappat i 24 timmar ar vi rejalt sega och trotta. For min del ar det nog massagen igar och att jag inte sover i min gen sang. Mina skuldrorsom maglades igar varker och det arsmartsamt bara nagon nuddar dem...

Nu skall Micke ga e promenad och jagskall lagga mej i solariet. Sen blir lite bastu och bubbel fram tll 1 da jag skall pa nasta behndling.

Bye bye!!

Klockan 17:32 piiiiiip

Ja jag valde ju delkropp, dvs. nacke, axlar och rygg. Om jag blir tvungen att betygsatta sa ger jag hogsta betyg. SHIT va bra det va! Hon hade starka nypor och jag tankte pa mamma som gillar harda nypor att detta hade hon gillat!! Hon knadade min rygg sa nar jag va fardig och skulle ga till relaxen fick hon bokstavlig leda mej ut till relaxstolen for jag va svimmfardig. Det tog ca 30 minuter att komma tillbaka till "livet" igen.

Inte saket jag bloggar mer idag (eller  jo om Micke kommer somna gor jag det) men den som lever far se.....


Mot middagen!

Direkt rapport Varbergs kurort...

Visst ar det sjukt att jag ens vill koppla upp mej pa internet nu nar vi ar har mej Micke gor det han helt vill (sova) och jag
jag det jag tycker ar kul, blogga.
VI kom hit runt 12 efter att ha irrat runt i Varbergs Cetrum en stund. Vi snurrade vis kallbadhuset en lang svanginnan vi kollad pa en karta och fick fattat att det lag nere vid Apelviken. Naval, vi kom in och mattes av massa manniskor som slapar sig runt i grona frotterockar coh har badtofflor pa fotterna. VI bytte okm och hoppade i bubbelpoolen direkt. Sen har vi sprunit inoc h ut ur basun och ner i kallvattenpoole, upp igen och ner i saltvattenbassangen. Mellan varven dricker vi kolsyrat vatten.

Klockan 16 ar det massage och da skall vi va dar jag och Micke.  Jsg skall njuta
Detta ar det basta vi gjort sen Gud vat nar!!!!!!


BYe bye!

Vår smygpremiär...

Om jag lipar och inte kan sjunga Sankta Lucia utan att det grötar sig i halsen.
Hur skall det då gå på uppvisningen på dagis den 12 dec.
Jag bara undrar????

Julkänsla

Ja det är ju inte helt långt borta att det kommer lite julkänsla lagom till 1:a advent. Vi har snövägar här i Ryggebol och det ligger ett litet, om än mycket litet snölager på gräsmattan.
I lördags va vi på Jul på Liseberg. Mormor och morfar va med och det va väldigt mysigt. Elins stora mission va ju i  år att krama Kaninen och tror ni hon lyckades? Kolla blicken och döm själva...

Tisdagen

Micke bestämmer sig ganska sent att åka och kolla på en maskin i Alingsås på tisdagskvällen. Ungarna som redan satt med honom i bilen fick ju hänga på. Det betydde att jag kunde i lugn och ro börja skriva på den diskussion som skall finnas i examinationsuppgiften som Adele och jag skriver på. Så här ser det ut när vi skrev på vårat arbete härom dagen.


Jag har varit på halkkörning och övat mej på manövrering av ambulansen i halt väglag. Väldigt nyttigt, det skulle alla bilister på chans att öva på. Vi fick köra väldigt fort på både hala och icke hala underlag och göra en kraftig inbromsning och kolla skillnader på bromssträckan. På eftermiddagen hade vi en tävling däär vi på tid skulle köra slalom emellan ett gäng kornor. Banan var kanske 300m. Gissa vem som vann?

P-A rattar och jag åker med - livrädd...


Inatt jobbade jag och på morgonen så åkte jag direkt till SS för praktik på HIA. Det ingår i den 7,5p kurs som jag läser just nu. Vi avslutade dagen med att stå med på en PCI (ballongsprängning) och nöjd med dagen drog jag hem och hämtade Erik och Elin.


Såhär ser man ut på PCI-labb. Mössa och blybälte.

Trevlig kväll!

Igår intog vi Club Akut och hade hur trevligt som helst. Trots att det bara va vi och våra arbetskamrater så va det en lyckad kväll!
Tillbakablick del III


Tillbakablick del II


Tillbakablick del I


Glögg jakt!


Lucia och julens ranson.


På torsdag är det ambulanstjejträff och vi skall hänga hos OLA-Anna.
Tror ni jag klarar mej?

Nytt!Äntligen har jag köpt mej en PS matta! Jag köpte den från Carolina och David som hade haft den i sitt vardagsrum. Nu är den min och jag är jätteglad! Leo är oxå jätteglad han tog plats direkt och låg där hela eftermiddagen. JAg blev jätteinspirerad att göra om i vardagsrummet hemma nu efter att ha sett Carolines renovering av sitt radhus. Så fint de var!

Lycka!

Vi fick rida med på Facita på söndagen. Barnen va väldigt förväntansfulla.Facita 20 år.


Lisa - Erik och Elins kompis.


Elin. Först lugnt!


Sen mera olugnt! Gapskratt!


Jättenöjd tjej!


Erik.


Vinkar till mamma!


Vilka kom och kollade?

Lilla Esther!

Ungarna kollar på Molly och jag slappar i soffan. Jag har en förkylning på G och känner att jag borde kurera mej med någon men jag vet inte vad. Idag har vi lite på tapeten men inget är 100 spikat så vi väntar faktiskt på svar...

Rida på Facita
Leka med Familjen Nilsson/Larsson
Köpa matta (har mailat nuvarande mattägare och frågat om de har tid)
Mamma och pappa kommer och käkar med oss

Jag följer en blogg som heter "en bulle i ugnen" och ja den handlar om en tjej som skall ha barn. Men det är inte därför jag läser utan hon har en hund som heter Esther som skelar. Hon publicerar ibland blider på Esther och jag tycker de är super roliga!


Lilla Esther!


 


RSS 2.0