Skrattar så jag gråter!


IKEA världen över


Japanerna ä-l-s-k-a-r IKEA.
Men inte för shoppingen skull!
 

Lite konstigt faktiskt!

http://www.blocket.se/goteborg/Trahast_23197339.htm?ca=15&w=1

hund med humor!

I mitt nästa liv vill jag bli denna hunden!


En vanlig torsdag

Informationen som man hittar om kattmödaren på nätet är så avskyvärd. Känns som det va en jäkla tur att han blev gripen innan någon människa blev dödad för med hans dagbok att döma var det ju bara en tidsfråga. Fy!

Idag kom jag hem vid åtta snåret. Farmor va barnvakt och barnen va pigga och glada när jag kom hem. VI hade lite pyssel idag bla att besöka frisören. Erik och Elin har blivit nyfriserade och fina. Sen lämnade jag in min gamla Tissot klocka på snabbrenovering. Byte av batteri och upputsning. Sen handade vi och vid 15 skulle vi åkt till Liseberg men Erik och Elin ville inte sluta bråka så vi vände bilen och åkte hem. vet inte om det va det rätta att göra men nu blev det så.

Hoppas de är gladare imorgon så vi skall åka till Bushuset i Mölndal med kompisar.

Eller?


Är hon sann?


Dum blondin?

Way out pest

Nä jag över driver lite men jag hade nog önskat att jag fick gått hela kvällen istället för att blivit placerad bakom en scen. Jag och en annan tjej som jobbade på Mölndal gick ihop och hon va jätte trevlig. Vi gick runt området i början på kvällen men framåt 21 så blev vi placerade bakom Linnéscenen. Vi satt och väntade på att Röyksopp skulle spela och när de kom igång så trodde jag inte att det va sant. Så jäkla kass musik. När jag inte trodde det kunde bli värre så kom Feaver ray och då trodde jag att det va ett skämt. En snubbe som stog och spelade på en synt och hade en 1 meter lång hatt på sig och hade klätt ut sig till en såndär rysk trädocka som man skruvar isär och plockar ut en ny lika dan... åhhh kass kass kass...

Jag kollade lite på youtube och kan väl erkänna att det inte lät lika illa där som i verkligheten som i fredags.


Röyksopp

Sötnosar


Träffade Junitjej i Härskogen i måndags och gick med vovvarna. Jag har ju inte någon vovve hemma eftersom de är på kollo hela sommaren. Men Lova va här eftersom mamman och pappan och pojken är på semester på Mallis. Lyckostar!
Tack Karin för en härlig promenad!

Passion


Passionsblomman kunde jag ju inte motstå när jag gick förbi den på Blomsterlandet. Den va ganska dyr och jättekänslig så det känns lite som jag kastat pengarna i sjön *läs* jag kommer döda den genom utebliven vattning pga glömska... Men jag skall göra mitt yttersta och verkligen ta hand om den för den är såååå vacker.

Snackar med Norge - iihhhhhhh!!!!VInn den perfekta bloggdatorn i rosa!Den grymma vinsten är inget mindre än en rosa liten bloggdator på 8,9 tum & ca 1 kg från Acer. Den perfekta blogg/surfdatorn att ha med sig överallt. Här kan ni gå in för att läsa mer om tävlingen.

  


Kikat länge nog...


Lycka stolthet och glädje!

Fattar ni hur glad hon e?!?!?


Måndag morgonVardagsrummet!

RSS 2.0