Nytt liv!


Elin & Erik

Nu har vi äntligen kommit!

2006-01-19. Kl: 09:01 och 09:02

erikelin

Jag skall snart berätta om denna mycket speciella dagen i våra liv men just nu är jag alldeles för trött.
 Ge mej några dagar på en järntablettkur så skall ni se att jag blir pigg igen.

KRAMAR ULLEN

Slutspurt!

barbÄr fokuserad på förlossning på torsdag... Kan liksom inte tänka på annat. Frågar någon mej var jag bor så svarar jag "den 19:e". Allt jag vill nu är att dom skall komma ut och att jag blir av med denna kaggen.

Tagit lite magbilder för att ha i albumet. På fredag, när de är ute skall jag ta nya bilder på en tom mage, undra hur fina de blir. Sen kan jag ta kort på två tjocka magar också. Knoll o Totts bebismagar.

Nu skall jag titta på TV, sen blir det bädden. Gonatt.

Ullen

Hormonryck!

Fick mej ett ryck idag. Kände för att åka iväg så vid 11 så drog jag till stan. Jag pratade med Bm Ami på tel och vi diskuterade mina utslag på armarna och benen. Det ända hon tyckte att jag kunde göra var att åka till Ös och söka läkare men jag sa att jag inte hade någon lust att sitta på akuten hel dagen - så farligt är det inte. Blir det värre får jag åka men jag avvaktar.
Jag åkte iallfall iväg till Gbg och Möbel outlet och kompletterade hatthyllan med en skohylla.


Så här blv det i hallen. Ekhatthylla och ekskohylla. Under jackorna finns en rad med krokar för barnkläder men den syns inte.

Det blev så jäkla bra i hallen. Nu använder vi den, det har vi aldrig gjort och det känns bra.
Sen stack jag till Mattlandet på Hisingen och köpte matta till ingången så att klinkersen håller sin fina färg. Efter detta var jag rätt trött och tänkte att det va dax att dra hem igen. På E20 kom jag på att vi inte har schampoo och tvål kvar så en sväng in till Rusta blev det med. Tvättkorgar, schampo, balsam, tvål, fågelmat, stora blockljus, choklad och så det bästa batteridrivna värmeljus... haha. man trycker på dem neråt som en strömbrytare och så tänds de. Perfekt att ha som mysfaktor i twinsens rum. Tänk va gulligt när jag skall kolla på dem så brinner det lite mysljus brevid. Precis i min smak!!


Batteridrivna värmeljus - coola va?!


Nu skall jag ta och få i mej lite middag sen skall jag bjuda Micke på Toblerone som jag köpte på
Rusta - då blir jag favoriten.
Ha en bra kväll!
Ullen

Helg

Det är konstigt - jag som inte har jobbat på 1½ år borde inte bli så lättad över att det är helg. Men helg är helg.
Micke skulle gräva hos Erik och Jenny idag så han skulle vara borta hela dagen. Som tur var så bestämde sig Jenny för att åka till Ikea och sen komma hit till mej. Hon hade med sig såååå goda semlor. Vi snackade givetvis graviditet hela tiden och hur svårt det är att vara graviiiid. Hehe.

Nästa vecka är sista veckan. Den 19/1 kommer de ut. Jag kan inte med ord beskriva en lättnad jag känner för att ÄNTLIGEN bli av med denna gigantiska mage. Folk säger -"Åh det skall väl bli kul att bli mamma"? Visst det tycker jag men eftersom jag inte har varit det förut så är de känslorna så svåra att sätta ord eller känsla på. Det skall liksom bara bli kul. Det jag verkligen ser fram emot är:
 
1. Kunna vända mej i sängen utan att att få sammandragningar så jag tror att magen och skinnet skall   spricka.
2. Rörligheten. Att kunna gå som vanligt. Eventuellt bli lite kvickare i steget.
3. Inga svullna fötter och underben. (Använda mina NYA Ballysar innan vintern är över).
4. Ingen klåda på mina fötter och handflator.
5. Kunna gå promenader med hundarna.
6. Vardagliga saker som att ta bilen och åka och handla.  Plocka ur diskmaskinen. Tvätta.

Ja ni fattar ?! Resten är ju bara bonus.

Micke har verkligen varit helt fantastisk under hela denna resan. I början när jag mådde illa kom han in varje morgon med frukost på sängen. Han har tagit gullt ansvar för hundar, hus och hem. Plus att han har jobbat väldigt mycket. Han har verkligen inte klagat en enda gång på att han har fått göra allt.
Vi ett speciellt tillfälle så lskade jag honom extra mycket. En natt när jag inte kunde sova och hade skit ont av foglossningen så sa han -"Kom vi går upp och gör lite varm mjölk". Det kändes så himla bra att han fattade att jag hade ont och han ville hjälpa. Varm mjölk har aldrig smakat så gott som det gjorde den natten. Eller varm choklad tror jag det blev.

Att vänta nästa vecka känns som en baggis. Måndag händer väl inget. Skall nog ringa Nettan och snacka lite med henne. Tisdag är det tvilling träff och sista kontroll på MVC. (Sen är det BVC). Det finns ett par till som skall få twins alldeles efter oss och ett par i juni. Onsdag skall vi till ÖS för att prata med de som skall utföra snittet och bestämma bedövning och så. SEN PÅ TORSDAG HÄNDER DET!!!!!!!!! Vi skall vara på ÖS vid 6-7 och sen så sker det vid 10-11.

Mamma och pappa åker ju till Stockholm. Karin tar sin examen och de skall dit och titta. Det ÄR synd att jag missar detta men jag har kännt på mej det hela tiden så jag blev faktiskt inte förvånad när det blev såhär. De skall videofilma och ta kort så jag får ju titta på det när jag kommer hem. Vi får fira lite här hemma med och äta god mat. Hon skall ju få sina presenter. Då är twinsen med.

Nu skall jag gå och sova. Hoppas att natten går fort och att jag inte kliar mej så mycket.

Godnatt alla och sov så gott!

Björnfamiljen


Sommar bilder


Lillsyrran i ett magnefikt hopp. Sensommar kväll från Stockeviks badplats. Snart skall vi få ett nytt hopptorn där.


Sträck ut. Stockevik är vårat paradis på jorden (förutom Ryggebol då).

kar3
Landa mjukt! Snart kommer jag kunna visa nya fiiiiina bilder från ombyggnationen. så fort saker och ting mer kommit på plats så skall jag visa er.

Väntans tider!

Det är lite bristvara på fina kort, jag orakar inte engagera mej i att ta några. Men ett fint som jag kan visa är detta Det är från i somras när Micke och jag och våra goa kompisar Jenny och Erik var på Gotland. Här var vi vid Digerhufvud och kollade schyssta raukar. Vi bodde helt perfekt med hundarna på ett litet pensionat som heter Smågårde. Nån mil från Visby. Där va djur välkommna. Eftersom vi hade tillsammans minst 5 hundar så kom damen som ägde pensionatet med kompostgrindar så vi kunde göra en lite inhängnad till doggsen. Det kallar jag service! Hon kom varje morgon och frågade hur vi hade det och tipsade om utflyktsmål.
micke + vovvs
Micke med Figo, Beiley, Milton och Leo Gotland augusti 2005

Jag är fortfarande gravid. Börjar faktiskt nästan att tro att det inte finns någon bebis alls i magen utan bara luft. Micke säger att jag snarkar. Jag gillar inte det. Det är verkligen fult att vara kvinna och snarka. Jag skyller på tjockleken och säger att han ljuger. Jag har inte hört att jag snarkar. Kommer inte tro på det förren jag är överbevisad.
Snart kommer jag kunna visa jättefina blider på bebisar här. då kommer ni bli så matade med nya hyss från Ryggebolsbarnen så att ni kräks.

Hejhej

RSS 2.0