Hemma dag...

0800
                                                        Morgon promenad.
Dagen idag har varit över jävlig. Jag är trött och vill bara vila. Elin har haft en sån där dag när hon inte varit så nöjd. Jo på kvällen blev hon glad när hon klarade av att hålla flaskan själv. Erik va så trött så trött och bara va sååå ledsen och mamma fick hålla honom stabilt och nästan tvinga i honom vällingen. Tillslut började han dricka. Han somnade omedelbart när jag la honom i sängen. Elin låg och tjatade lite men nu är det tyst. Va inne och kollade och stoppade om dem och de sov så gott.

sov
               Erik somnade tvärt. JA rosa igen men han valde den själv... no can do?!?!

favl
                                                                 Kan fävl...
Micke hade semester igår (!) och vi åkte en dagstur till Höganäs glasbruk. Vi packade matsäck och engångsgrill och stack iväg. Vi inhandlade en ny uppsättning nya kaffekoppar och nya the muggar. Ut med allt gammalt och in med nytt! Jättefint! Vi köpte 4 ljusgrå, 4 duvblå och 4 vita kaffemuggar och 2 vita och 1 duvblå och 1 ljusgrå te mugg. Mamma nöjd!

Tyvärr så ösregnade det från Varberg och hela vägen ner (och hem igen). Ingen idé att grilla utan det blev caféet vid glasfabriken. Vi åt lax med Wasabi och kidsen åt smörgås. Sen drog vi vidare. Målet var Taiga i Varberg. Men väl där så va det stängt. Då drog vi hemåt.

 Känns som om sommaren börjar ta slut. Mamma och pappas semester är över och de kommer hem på söndag. Tjörn runt är i helgen och jag hopas att vi kan åka upp och titta. Carolina i Mammagruppen har hört av sig om promenad. Jag har bokat in Ullared resa med Karin och Ulrika. Undra om Jenny vill åka med igen? Vi pratar även om en BARNFRI resa till Lager 157 i Gällstad. Hoppas att jag hittar några som kan ta Erik och Elin någon dag framöver. Typ i Oktober…
sitt
                                                                                      Goa ungar
                                 

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilka söta ungar!

2006-08-16 @ 19:25:49
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Erlandbettina

Hi, cool site. What CMS is it?

2009-06-08 @ 08:19:40
URL: http://erlandbettina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0