Babysim på Vattenpalatset

sim


På söndagen så åkte vi ner till Vattenpalatset för vår första Babysim lektion. Detta var faktiskt sista Dropin-gången så egentligen var det kanske ingen idé men vi tyckte det skulle bli kul och vi kunde ju få möjlighet at få prata med en instruktör och kanske boka kurs till hösten.
Vi gick i bassänen och Erk och Elin verkade trivas i vattnet. En instruktör kom och visade de olika greppen som man måste kunna vid dyk och vi övade på dem. Första gången så badar man bara i ca 15 minuter, mer orkar de små inte och mycket riktigt Erik började knorra efter en stund. Vi gick upp. Övertygade om att detta var vår grej, anmälde vi oss till kurs till hösten. Hoppas vi kommer med!

På lördagskvällen kom Erik, Jenny och Lilla Hanna till oss. Vi snackade åt grillat och Jenny och jag drack vin. Vi tittade på melodifestivalen, röstade på Finland och de åke hem innan 24. Det va så himla trevligt att ses. Det var faktiskt ett år sen vi träffades alla fyra, det var på Gotland på semestern förra året.


gotand
Förra sommaren vid Digerhufvud på Gotland.

Nästa vecka är fullspikad. Det är synundersökning, vaxning, noppning och färgning, mammagrupp hemma hos oss, BVC-grupp prästsamtal och dop. Storhandling inför dopet på fredag kanske. Hoppas jag hinner med allt.

Häj´rå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Det e styvt vara hemma med kidz! Hihi, kul med babysim!

2006-05-22 @ 23:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0