Gamla festbilder!

Min kamera har ju fått vajsing på sig, men den har nu repat sig och helt plötsligt fick jag tillgång till Denis och Maries kräftskiva i september.
TACK FÖR EN ROLIG FEST!!!
(från hon som gick sist)
mariegruppjonasomalindennismariekarinkjellkarinkarinkjelljonasingalillkarin kjellmarie carina

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Det ser ut som en kul fest!!
Ullen, jo bananer är bra! Kan aldrig få nog av bananer! I samma länk om det som stid om vindruvorna, så stor det om bananer. Så här står det:
Bananer är riktigt rika på viktiga näringsämnen och innehåller en hel del kalorier jämfört med annan frukt. En medelstor banan innehåller ungefär 95 kalorier - vilket kan få den kaloriräknande bantaren att tro att det är bäst att skippa bananer under en diet. Men det är helt fel. Banan innehåller mycket potassium, vitaminer ? speciellt vitamin B6, folsyra och fibrer.
Inte nog med att banan är bra mot högt kolestorolvärde, dessutom hjälper banan mot kramper och hunger. Folsyra är något som de som vill bli gravida ska ladda upp med. Det har visat sig i forskning att folsyra är oumbärligt för att du ska bli gravid och kunna genomgå en normal graviditet. Men var försiktig, ett alltför stort intag av folsyra kan öka chansen att få tvillingar!

2006-11-28 @ 21:48:19
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Georgelida

I love guest books, keep up the good work!

2009-01-07 @ 14:43:25
URL: http://georgelida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0