Skara Berts GI-semla!!

Till 16 semlor behövs:
- 50 g jäst
- 3 dl havremjölk eller
sojamjölk - 7 dl siktat dinkelmjöl
- 1 dl fullkornsmjöl av dinkel
- Honung efter tycke
- 1 tsk kardemumma
- 75 g smör
- 1 ägg
Fyllning: - 100 g sötmandel
- honung eller agavesirap
efter tycke - Inkråmet av bullen
- 3/4 dl grädde
Skulle du vilja krypa ner i badet där hos Bert? ;)
Tack för besöket på min blogg!
haha diggar Bert i badet!
Hej mitt i natten! Vad jobbigt det är när man inte kan sova. Jag har nu tagit mig ett glas mjölk och hoppas på att det ska hjälpa.
haha vilken fin bild på bert.. intressant recept..ska testas!:)
Vilken läcker badpojke...not! :-)
hehe! Fín blogg du har!! :)
Jag hängde inte riktigt med: Vad hade semlan med Bert Karlsson att göra?
Snygg pöjk..... INTE.
Är det inte så att Bert ska vara med i "du är vad du äter" och göra en smalare semla?
OJ, det var inte mkt grädde till 16 semlor... Knappt en dl. Vi får åka till Gerdas istället.
Semlor mums!
Svaren på min utmaning har nu lagts på på min blogg, gå in på länken: http://inha.blogg.se/070107151208_sanningens_gonblick.html
Oh.....så många semlor. Jag som älskar semlor, men kanske inte "han-semlan" i badet.. :)
Ät du och njut! Det tänker jag göra så småningom, men jag väntar ett par veckor till.
Måste bara säga att sämre PR för semlor kan jag inte tänka mig!
Jag hävdar dock bestämt att det är för tidigt för semlor ännu!
Eller åk till Skara där kan man köpa "Bert-semlan" på Gustafssons bageri som gör dom säljs även på Ica.