Mumsig mat.

100 g pasta (fusilli)
2 kycklingfilèer
2 tsk smör
1 krm salt
1/2 rödlök
150 g haricots verts
1/2 dl lätt créme fraich med senap, dragon & honung
2 msk bladpersilja
Koka upp pastan. Dela varje kycklingfilè i tre bitar, stek dem i 1 tsk smör och krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken fint. Fräs den med haricots verts i 1 tsk smör 2-3 min, salta och peppra. Häll av pastavattnet och blanda ner crème fraich och hackad persilja i kastrullen.
Jag tänkte servera lite körsbärstomater till också.
Från en mammas dag. En blogg jag besöker ofta.
Vad gott det låter!
hejsan! ja det var en fin mobil du har.. blir svårt att bestämma sig eftersom det finns ju en djungel av mobiler!=) Jo färgen på texterna, så kan du kika in på http://www.designadinblogg.se/text__vrigt.html där det finns förklaring på hur man gör. Du får scrolla lite ner så ser du det, både storleken och färgen på texten! =) Hoppas du förstår!
Vad kul, för det receptet gjorde jag idag! Gott!
Ha det bra.
Great .Now i can say thank you!