Torsdag förmiddag!

Någonting som rullar här hemma flera gånger varje dag är Pettson och Findus. En jättesöt film om en gubbe och hans katt. På söndag skall vi gå och se Pettson och Findus på bio. Jag har försökt förklara vad bio är men det är svårt. När jag sa att man sitter i ett mörkt rum med som en jättestor tv sa de båda nej tack. Jag valde att lägga ner informationen och gick över till att man kunde köpa popcorn. Det gick hem bättre.
Jag tycker Mucklorna är så söta. De finns där men de omnäma inte, varken i boken eller filmen. Men de finns där och ger i från sig konstiga små ljud. 

Som de flesta vet har jag hamnat i en sprayfas. Det roliga är att min kompis anna också gjort det. Helt galet hur fint man kan få vissa gamla saker. Anna gav mej en hemsida där en tjej sprayar allt hon kommer över. När jag kollade in hemsidan så hittade jag hennes sprayade svarta ljusstakar och jag har ju ett helt bord fullt med shaskiga ljusstakar som jag mycket väl skulle kunna tänka mej att spraya just svarta. Hon verkar förarbeta med tvättning och primer innan sprayning. Jag skall maila henne och fråga.
Foto: http://marityrenia.blogg.se/


Kommentarer
Postat av: Mari

Hej!! Kul att du hittade till min sida.Man blir lite lyrisk av att man kan spraya så mycket.Nu är det så med mässingen att färgen sitter inte stenhårt så man kan inte skrapa med nåt hårt på det men vad gör det de ska ju bara stå där och vara vackra.Jag har köpte mycket sprayfärg i Ullred samma färg har Clas Ohlsons fast mycket dyrare, ibland använder jag även Biltemas som är klart prisvärd.Om du kollar vidare i min blogg under pyssel o fix hittar du rätt mycket tips och tester jag gjort.Att tvätta rent ordentligt gärna med T-röd eller målartvätt och ev slipa lite är A till Ohttp://marityrenia.blogg.se/2009/september/jag-sprayar-pahttp://marityrenia.blogg.se/2009/august/massingsskrot-blir-till-lackerheter.htmlLyckat till och hoppas du blivit nåt klokare:-)Ha en bra kväll, vi hörs säkert fler ggr.

2009-10-29 @ 16:50:38
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Ha ha. Ja ett mörkt rum låter inget vidare... Hoppas de gillar det när de väl är där:) Ha en trevlig fredag!

2009-10-30 @ 08:19:43
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0