En dag på ÖNH
Är det någon som vet var bilden är tagen?  På Borås lasarett. Vi var igår på ÖNH-mott med barnen. Erik har halsfluss och är förkyld och visst då blir man extra känslig i näsans slemhinnor och blöder extra lätt näsblod. Men. Två gånger på en natt där man upplever Stockholms blodbad (överdrift men ändå) är inte ok enligt mej. Är det någonstans man skall vara sjuk så är det just i denna region och tillhöra just detta sjukhuset. Första gången vi kom i kontakt med dessa människor här va när Erik och Elin va 7 månader. Har haft ett kort med dem på Zebran men jag har inte kvar det... Det är aldrig några problem, får alltid tider som man önskar. Igår kunde jag klämma in Erik och Elin på samma dag på Erik på jouren och Elin på ett hörsel test med tiderna efter varann. Är inte det bra så säg?

Erik blev iallafall bedövad i näsan och vi fick leka vidare i väntrummet när bedövningen tog. 40 minuter. Jag har alltid undrat hur man gör när man bränner ett kärl i näsan och va lite rädd för just det där med "bränner". Etsningen gick hur bra som helst Erik kände inte ett dugg det va mer obehagligt isafall att få någonting upp i näsan. Doktorn tyckte det gick bra och han kommer aldrig blöda i den näsborren iallafall. TACK!

Elins hörseltest gick inte att utföra för hon hade så stora (!) vaxproppar io öronen som heller inte gick att plocka ut för det va större än hörselgången.... Så de var tvungna att spola med ljummet vatten. Ok. Stora sprutan kom fram och Elin blev direkt grymt skeptik eftersom sprutor hade hon fått förut men de va betydligt mindra än den där. "skall du spruta den i armen frågade hon direkt med darr på rösten". Allt gick bra och "trollen" kom ut och inga "trollbarn" fanns kvar heller...

Kommentarer
Postat av: KARIN

åh va otroligt gulliga dom är!!!!

2010-10-29 @ 22:07:24
Postat av: joacim

Sötaste. Var det vaxxisarna som gjorde att du ville ha ett hörseltest?

Shit vad det kommer ur öronen på barnen...

2010-10-30 @ 21:58:18
URL: http://www.wehoo.se
Postat av: ullen

Hörsel tstet skulle vi gjort för 1½ år sen men det blev inte av. Hon hör inte 100 men det beror på att hon är fuktig bakom trumhinnan och därav så kommer troligtn rör bli aktuella. Då torkar det upp och hon kommer förmodligen höra perfekt sen.

2010-11-01 @ 21:15:11
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0